En juridisk sammenbrud af MMA i Nova Scotia (og hvorfor sværdbekæmpelse bokser i NS!)

nedbryder lovligheden af ​​MMA i Canada på en Hollands fodboldlandshold Trøje provinsbasis er en interessant øvelse i betragtning af det usædvanlige lovgivningsmæssige patchwork forskellige provinser Tilsammen forsøger at komme rundt i Pre Bill S-209-versionen af ​​straffeloven.

I dag adresserer jeg lovligheden af ​​MMA, både professionel og amatør, i Nova Scotia.

Som læsere af denne blog ved, er udgangspunktet § 83 i straffeloven, der gør MMA ulovlig, medmindre der findes en ordentlig provinsramme.

Afsnit 83, stk. 2, litra d), giver provinser muligheden for at oprette provisioner til at regulere MMA og ser ikke ud til at være begrænset til professionel MMA. Det giver specifikt provinser muligheden for at oprette “et atletisk bestyrelse, provision eller lignende krop” til at regulere MMA, så længe kroppen er “etableret af eller under myndighed af provinsens lovgiver for kontrol med sport med provinsen”.

Så hvad har vi i Nova Scotia? MMA der, som det i øjeblikket står, henter den lovlig status under Boxing Authority Act. Denne lov skabte Nova Scotia Boxing Authority, der fik til opgave at “føre tilsyn med og regulere boksning i provinsen”.

Her bliver det interessant. Boksning er defineret som “professionelle boksekonkurrencer eller udstillinger, herunder sådan hjemmeunderholdning, der involverer brugen af ​​næve, som identificeres til at bokse af myndigheden, men inkluderer ikke amatørboksning, medmindre konteksten så kræver”

Så hvis sporten har “brugen af ​​næve” og identificeres til at bokse af NSBA, bokser den. NSBA får autoritet i henhold til lovens § 10 (l) for at “gøre politikker, der identificerer, hvilken hjemmeunderholdning eller type underholdning, der involverer brugen af ​​næve, er boksning”

NSBA ved at grave i reglerne har NSBA vedtaget “kampsport” som boksning og tilbudt følgende definition af, hvad en kampsport er:

(2) I disse regler indebærer “kampsport” en sport, der involverer fuld kropskontakt mellem deltagere, hvor en deltager bruger en knytnæve, hvad enten det Club America Trøje kampsport:

(a) kickboxing;

(b) skydefighting;

(c) karate;

(d) tae kwon do;

(e) Jujitsu.

Interessant nok, mens individuelle kampsport diskuteres, er MMA ikke. Dette kan være et problem, men argumentet ville være, at listen er ikke-udtømmende, og MMA er klart ”en sport, der involverer fuld kropskontakt mellem deltagere, hvor en deltager bruger en knytnæve”. Når det er sagt, er der ingen grund til, at MMA ikke burde være specifikt udpeget.

Måske mange bemærkelsesværdige, en kamp med ‘et våben, der blev afholdt i en knytnæve’, betragtes som boksning i Nova Scotia og tilsyneladende lovlig i henhold til lovgivningen, hvem vidste det?

Et andet problem her er, at politikkerne fortsætter med at fastlægge retningslinjerne for juridisk boksning. Mens MMA teknisk set kan betragtes som boksning i henhold til Nova Scotia -loven, taler alle de regalationer, der vedrører retningslinjerne for sporten nedlagte boksere, overtrædelser som at bruge knæ, holde en modstander og weresling. Så MMA er lovlig, men retningslinjerne for faktisk boksning gælder.

At gå videre fra disse problemer og acceptere, at MMA er en kampsport (på trods af manglen på regulerede regler), vi kommer til den næste hindring.

Forskellen mellem professionel kontra amatør bliver vigtig. Boksemyndighedsloven bemyndiger Kommissionen til at regulere ”professionelle boksekonkurrencer eller udstillinger… men inkluderede ikke amatørboksning, medmindre konteksten så kræver”.

Dette indebærer, at NSBA helt klart har myndighed til at regulere professionelle kampsport. Lovens § 15 fortsætter med at give NSBA VfL Wolfsburg Trøje mulighed for at fremstille politikker, der vedrører amatørboksning. Den eneste del af de politikker, der håndterer amatørboksaftale med pro-AM-kort, der kræver, at sådanne bouts skal gennemføres under den canadiske amatørbokseforening. Da CABA ikke regulerer MMA -amatør MMA er tilsyneladende lovligt ude af grænser i Nova Scotia.

Så kort sagt ser pro mma ud til at være lovlig, men retningslinjerne for boksning gælder, Amma er ikke lovlig, men sværdkamp og andre professionelle kampe med “et våben, der afholdes i en knytnæve”, synes OK. Duel nogen?

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Problemerne i Nova Scotia … 19. februar 2014in “Amatør MMA Law”
“Home Licensing” -krav og MMA Fighter Mobility Rightsaugust 27, 2013in “Atletikkommissær i Ontario”
Regeringens oversigt sætter Nova Scotia “ikke i god status” med Association of Boxing CommissionerAugust 11, 2017 med 1 kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *