2019 Mr. Olympia Takeaways

af Geoff Roberts

2019 Olympia er officielt nede såvel som fordøjet. Kommer ind i showet var der to unikke lejre. De, der følte fraværet af en regerende mester såvel som flere andre topfolk, ville gøre showet mere spændende, såvel Sanfrecce Hiroshima Trøje som dem, der mente, at disse fravær ville sætte en alvorlig dæmper på dette års show. Nu hvor showet er kommet såvel som bestået, er det tydeligt for mig, at den sidstnævnte gruppe var korrekt. Når den fyr, der vinder Bodybuildings største titel, er uden tvivl den tredje bedste bodybuilder i verden, har spændingsniveauet et lavere loft end normalt. Når det er sagt, var der nogle lyspunkter i weekenden, inklusive overvældende forventning, der løb ind i 2020 Olympia.

Sandheden, at næsten enhver konkurrent gik glip af mærket i år forværrede denne mangel på spænding hårdt. Faktisk var dette den allerførste gang i godt over et årti, at jeg ikke holdt op gennem alle indgangsafgiftsafdelinger, som ingen betaler interesse for at købe for at se det endelige resultat. Uanset om det var Brandon eller Hadi, var de uden tvivl ikke den bedste bodybuilder i verden. Dette er ikke for at tage noget væk fra disse top fyre, da de bestemt var utrolige, det var simpelthen ikke en fuldstændig indlæst Olympia Caliber -lineup. Det er ikke Brandons eller Williams skyld, at fire ud af de seks bedste bedste såvel som en masse populære bodybuildere til livet ikke var i showet.

Mr. Olympia Finals 2019

Shawn Ray var absolut frygtelig over kommentaren, som var omtrent lige så meget af en overraskelse, som Cedric dukkede op af form ved O. Han var ligeledes en alvorlig nedjustering fra Dennis James på pressekonferencen. Kan vi venligst fjerne Shawn på disse positioner? Hver anden Olympia -kommentator, jeg nogensinde har hørt, var drastisk meget bedre til det end Shawn. Vi prøver at finde en professionel sammenbrud af hver konkurrent, ikke deres livshistorie, som Shawn ser det såvel som hvad Shawn plejede at gøre for tyve år siden. Året Dave Palumbo såvel som Chad Nichols kommenterede var det største eksempel på bedste bodybuilding -kommentar, vi nogensinde har set. Medbring venligst det tilbage. Vær venlig. Webcasten var fænomenal med en undtagelse. Hvorfor de forfærdelige kameravinkler? Præcis hvordan er det muligt? Hvorfor er vi blevet tvunget til at udholde forfærdeligt forfærdelige kameravinkler i femten år med webcasts? De bruger måske et enkelt kamera, der aldrig bevæger sig så godt, som det ville være mange gange meget bedre end som det er. Dette blæser mit sind år efter år.

På en mere positiv note: Patrick Moore. Patrick Moore var showets behagelige overraskelse. Mens han ikke fik de sammenligninger, han fortjente, da dommen var ekstremt forhastet såvel som sammenligninger var få, hvilket er uheldigt, stod han stadig ud som en øm tommelfinger. Patrick er et ægte throwback til 90’erne. Fremragende stand kombineret med en meget speciel fysik sportslige melon -delts, tegneseriearme samt en hveps talje. Denne fyr vinder måske Olympia et par år ned ad vejen uden nogensinde at røre ved hans delts eller arme i gymnastiksalen. Det skader heller ikke, at Patrick ser ud til at være en fremragende jordnær fyr, der ville gøre en fremragende ambassadør for bodybuilding.

Når vi talte om 90’erne, var Hadi Choopan ligeledes et tilbageslag til disse “gyldne dage”. Hovedsagelig siden nøjagtigt hvor speciel han ser ud. Uanset hvad syntes fysikerne fra 90’erne var at variere fra en til en mere mere mere end de gør nu. Disse to mennesker er en undtagelse fra det. Hadis muskelmasse ligner hærdet gips, når han rammer skud så godt, da han ligeledes besidder tilstand, der ser speciel ud på en meget god måde. Baseret på nøjagtigt, hvordan han så på dette års show, tror jeg, han vil have problemer med Shawn såvel som Phil, på grund af den erkendelse, at han ikke netop er sammensat som flex wheeler. Når det er sagt, hvis han bringer lidt meget bedre Borussia Monchengladbach Trøje konditionering for at udligne sin mindre end bedste form, Real Betis Balompie Trøje kan han vinde.

De næste år Olympia har mig allerede i ekstase. Phil såvel som Shawn sammen med enorme Ramy vil alle være tilbage. Tre Mr. Olympia -mestere meget tæt på deres prime på scenen på samme tid. Det indikerer, at 20% af alle Mr. Olympias i historien kan kæmpe for tronen næste år. Hvis du ikke tror, at det vil gøre for den mest interessante såvel som overbevisende Olympia i historien, skal du passere, hvad du ryger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *