Rundisney White Wine and Dine Half Marathon Results and Recap

Jeg løb hvidvin og spiser halvmaraton i Orlando denne weekend!

Mine mest aktuelle videoer

Jeg fik en covid-19-test
At få en coronavirus -test – hvordan det fungerer, hvordan det føles, min oplevelse og mere. Jeg fik standardtesten, og Ben fik Covid-19 hurtig test.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Næste op
American Dirt Book Review
12:07

Direkte
00:00
08:21
05:16

Løbet er en del af Rundisney Race -serien, men denne er speciel af nogle få grunde:

Det starter kl. 22

Efter løbet får du ud over den normale snackboks hvidvin (eller øl).

Løbet falder sammen med madfestivalen på Epcot, så løbere og tilskuere kan følge løbet en udflugt af mad fra hele verden.

Du kommer til at løbe gennem Walt Disney World Parks om natten.

Løbet har meget mere ‘sjovt, glæd dig over det!’ En slags atmosfære end en masse andre halvmaraton med en ‘komme ud af min måde’ fornemmelse.

En af de bedste ting ved Disneyworld og Disneyland Races er, at flertallet af løbere er der for at have det sjovt og glæde sig over løbet. Det indikerer, at mange mennesker klæder sig ud. Der er også en masse løb/vandrere, der prøver på lang afstand for første gang. Jeg elsker, når jeg kører, byder alle til at komme og lege!

Jeg gjorde kun en ting i træning til den hvide vin og spiser halvmaraton:

12 ugers internetforskning for at finde et kostume at køre i.

Endelig bosatte jeg mig på Jesse fra Toy Story, og jeg er så glad for, at jeg gik med hende. Det var et komplet hit! Hele race -folk råbte “Go Jesse !!!!!!” eller “Godt job Jesses !!!!”

Det fik mig til at føle mig så god. Så jeg løb meget hurtigere, end jeg planlagde.

Før løbet mødte jeg en masse læsere! Dette var spændende, fordi der er så mange mennesker, jeg elsker, når folk, jeg kender, siger ‘Hej!’, Det får det til at føles som om det er en lille verden

Betsy løb sit første halvmaraton ved hvidvin og spiser!

Jeg startede løbet med mine venner, men de stoppede ved bjørnebilledlinjen, og jeg ville springe over den ene, og vi fandt aldrig hinanden efter det.

Skinnyrunner, Run Gia, Sarah Fit og Race Pace Jess var alle sammen med det sjove.

Jeg savnede at løbe med måltider og miles, men vi startede ikke sammen og fandt aldrig hinanden under løbet. Hun er min OG FL -ven, og vi er virkelig nødt til at slå en anden tredobbelt D op, når jeg kommer ud næste gang – Meghann, du i?

Det ene negative ved dette løb: Der er tusinder af løbere, der skal gå på badeværelset. Dette er standard, men løbet er 67% kvinder, og det får normalt tisse stop til at tage lidt længere tid. Så porta -linjerne var meget meget lange og bevægede sig ikke hurtigt.

Tid til at stille op i starten!

Disney White Wine and Dine Half Marathon Recap

Kurset starter i nærheden af ​​ESPN Large World of Sports og går til Animal Kingdom, MGM og Epcot Studios. Det er meget fantastisk at løbe i mørke med lys og dekorationer og musikpumping.

Men i betragtning af at det er mørkt, kan du ikke glæde dig over alle de seværdigheder, du måske kan se i løbet af dagen. Ulemper – det er mørkt, og du kan ikke se alle forlystelser og attraktioner meget tydelige. Fordele – Disney om natten er smuk og romantisk.

Det er en flad, hurtig bane. I betragtning af at det er om natten er der udfordringer at køre hurtigt – brændstof, hvile. Plus flertallet af mennesker kører dette for sjov, så hvis du er i en senere koral, kan du muligvis undvige vandrere.

Disney Races har karakterstop, hvor du kan tage et billede med deres figurer. De har en professionel fotograf, men du kan også give dit CAM til et Disney -rollebesætningsmedlem, og de vil tage det med din.

Jeg har en mission til dette løb: Tag et billede med min partner Woody. Boom.

Min yndlingsdel af kurset er sandsynligvis den skøre julelysgade fra Osborne Family Light Spectacle.

Jeg ved, det er osteagtigt, men at løbe rundt i Disney er magisk. Da vi vendte hjørnet og så dette, var jeg nødt til at stoppe og tage et billede. Jeg er en stor Disney -fan og elsker alle de berøringer og overraskelser, de inkorporerer i løb og forlystelsesparker.

Enden i nærheden af ​​Epcot er fantastisk! Folkemængderne er utroligt høje. Lysene er spændende. Det var en fantastisk målstregen!

Jeg bragte min Garmin denne gang (‘medlem jeg glemte det sidste weekend på NYCM). Men jeg havde det ikke til løbet, fordi jeg ikke ved, hvordan jeg skulle tænde for lyset (Srsly), og jeg regnede med, at jeg ville stoppe for billeder. Men jeg havde stadig en fantastisk tid – 1:53:30.

Når jeg krydsede, fik jeg min medalje, madkasse og et glas vin! Ja.

Jeg ‘løb’ ind i Kristin fra Stuftmama og Kelly fra ifølge Kelly i slutningen. Kelly er pigen bag Sparkle Athletic og hjalp mig med mit kostume! Jeg deler meget mere om det senere.

Efter løbet var det tid til efterfest. Først ramte vi NB -festen og gik derefter rundt i Epcot, der smagte verden. Min telefon døde, så ingen billeder. Den eneste ting at bemærke var den varme chokoladepudding, men det ændrede ikke mit liv. Det var fra Irland.

Generelt: eksplosion i et glasløb! Det er meget mere af en sjov sjov race daKonkurrencedygtig PR-race-ikke på grund af kurset, men på grund af alt: folket, karakterer, placering, nat- og post-race-fest.

Jeg havde det så sjovt. Jeg ville gøre det igen med sikkerhed.

Spørgsmål: Hvis du skulle spise en type mad resten af ​​dit liv, hvad ville det være?

Jeg ville vælge Eggaly eller Watermeland, hvor det nogensinde er fint at spise æg og vandmelon hele darn dag.

Ansvarsfraskrivelse: New Balance inviterede mig til at deltage i denne og andre race -weekendbegivenheder. Jeg arbejder ikke for dem. Alle udtalelser er mine egne.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *