Har Joshua Fabia krydset reguleringslinjen?

Diego Sanchezs tidligere manager Joshua Fabia har ikke produceret nogen mangel på kontrovers.

I en af hans nyeste eskapader omkring tidspunktet for Sanchez -forbindelsesfordelingen foreslog han, at Nevada atletisk kompensation “kommer ind såvel som læner på Diego, såvel som han er nødt til at kaste en f -ng -kamp. Nu har jeg dem optaget ”.

At antyde, at en regulator ønsker, at en kamp skal kastes, er omtrent som en nedslående af en kommentar, som det kan fremsættes, når den vedrører integriteten af Atalanta BC Trøje kampsport.

Hvis man antager, at Fabia var licenseret med kompensationen (som manager såvel som for det andet forventes han at være) burde han beskæftige sig med lovgivningsmæssig selvkontrol af kompensationen for disse kommentarer?

NAC 467.885, der er beskrevet Flamengo Trøje nedenfor, stave forskellige grunde til, hvornår regulatoren kan anlægge disciplinær handling mod en licensindehaver. Dette inkluderer, når nogen “har deltaget i enhver form for aktivitet eller metode, der er skadelig for den allerbedste interesser i denne stat, kompensationen eller ubevæpnet kamp” samt ligeledes “engageret i enhver form for tid eller placering, der betragtes som ved kompensationen for at vise miskreditering af ubevæpnet kamp. ”

Nevada har kastet bogen på licensindehavere for langt mindre. Det vil være fascinerende at se, om de lader disse henstillinger gå ustraffet.

Som MMA-dommer såvel som retningslinjer Pioneer John McCarthy bemærker, selvom der ikke forekommer nogen nuværende licens selvkontrol

NAC 467.885 Grunde til disciplinær handling. (NRS 467.030) Kompensationen kan suspendere eller tilbagekalde licens, godkendelse, registrering eller sanktion af, pålægge et forbud mod involvering i ubevæpnet kamp i denne specificer i en bestemt periode imod, ellers disciplin eller tage nogen form for kombination af sådanne handlinger mod , en person, der er licenseret, godkendt, registreret eller sanktioneret af kompensationen eller på anden måde forbundet med ubevæpnet kamp i dette, specificer, hvem der i Kommissionens dom har: Kommissionens dom:

1. Krænkede lovgivningen i Nevada eller De Forenede Stater bortset fra mindre overtrædelser af webtrafik. Kompensationen kan identificere, at en person, der er licenseret, godkendt, registreret eller sanktioneret af kompensationen eller på anden måde forbundet med ubevæpnet kamp i dette specification, har krænket lovgivningen i Nevada eller De Forenede Stater, uanset om personen er blevet dømt for eller gået ind Et anbringende om skyldig, skyldig dog psykologisk syg eller NOLO -konkurrencemæssig overtrædelse af en sådan overtrædelse.

2. krænkede enhver form for arrangement i dette kapitel.

3. Forudsat falske eller vildledende oplysninger til kompensationen eller en repræsentant for Kommissionen.

4. mislykkedes eller nægtede at overholde en gyldig anmodning fra en repræsentant for Kommissionen.

5. engageret i adfærd på enhver form for tid eller placering, der betragtes som kompensationen for at vise miskredit for ubevæpnet kamp.

6. Bevidst omtalt eller samvær med enhver form for person, der:

(a) er blevet dømt for en forbrydelse;

(b) engagerer eller har deltaget i ulovlig bookmaking;

(c) engagerer eller har deltaget i enhver form for ulovlig Everton FC Trøje spilaktivitet;

(d) er eller har været en anset underverdenskarakter;

(e) er eller har været under suspension fra enhver form for anden kommission; eller

(f) er engageret eller har deltaget i enhver form for aktivitet eller metode, der er skadelig for den allerbedste interesser i denne stat, kompensationen eller ubevæpnet kamp.

7. Havde viden, eller i Kommissionens dom, burde have haft forståelse for, at en ubevæpnet stridende oplevede en større skade under træning til en konkurrence eller udstilling samt mislykkedes eller nægtede at underrette kompensationen om den store skade.

8. blevet citeret, arresteret eller dømt for vold i hjemmet. Som anvendt i dette underafsnit, indebærer ”vold i hjemmet” en handling forklaret i NRS 33.018.

9. begået enhver form for handling eller undladelse, der udgør grunde til disciplinær handling i henhold til enhver form for arrangement i dette kapitel eller kapitel 467 i NRS.

[Athletic Comm’n, § 152, Eff. 4-25-78]-(NAC A 12-2-97; R083-00, 9-22-2000; R090-07, 12-4-2007; R062-16, 9-9-2016; R032-18, 1-30-2019)

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

New Mexico Athletic Commission’s test for at vælte Pearson/Sanchez Decisionjune 10, 2014in “Dommering”
Association of Boxing Commissions Årlig tilfredsstillende i gang denne Weekend 24, 2015
Hvad Ronda Rousey -voldgift kan instruere MMA -ledere såvel som Team Departownapril 5, 2014 med 3 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *