Hvad hvis alle tjekker min cellulite?

Når jeg klemmer min røv, har jeg cellulite. Det er ikke attraktivt. Du kan absolut se det gennem enhver af mine yogabukser eller træningshorts (ja endda de smarte mærker). Jeg er selvbevidst om det. Men jeg har haft en stor røv i betragtning af at jeg sandsynligvis var 12 år gammel. Jeg havde cellulite i gymnasiet. Dette er ikke som en ny ting for min krop. Det er en del af mig … en jiggly, dimply, mindre end favorit del af mig.

Jeg har brugt meget mere tid, end jeg havde lyst til at indrømme at stirre på det i spejlet. At finde ud af, hvordan man træder, så det viste så lidt som muligt. Sådan står jeg, så jeg så den tyndeste bagfra. Diskuterede det faktum, at hvis jeg pressede min røv, ser det ud, men det viser også min cellulite – så hvad er bedre ??!?!
Mine mest aktuelle videoer

Marathon Training Day 4
Marathon Training Diary Day 4 Check In

Flere videoer

0 sekunder på 1 minut, 21 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 4
01:21

Direkte
00:00
08:21
01:21

Denne kamp har været i betragtning af at jeg var i gymnasiet. Det er lidt trist, når du tænker over det. Den tid, jeg har brugt på at stirre spejlet skuffet og frustreret over min krop i stedet for at elske og værne om det og takke Gud for at have gjort mig sund og stærk. Jeg ville ønske, det ikke var sådan, men det var og er ofte stadig …

Alligevel.

Jeg er selvbevidst om dette (og et par andre) områder af min krop. Så det præsenterer dette lil -problem, når det vedrører træning …

Jeg har det bedst og træner bedst, når jeg er i spandex. Men Spandex skjuler ikke mine problemer (det sætter dem virkelig på skærmen). Hvilket betyder…

Hvad hvis alle tjekker min cellulite?!

Jeg tog en Body Bar -klasse på gymnastiksalen i dag. Jeg kan godt lide at stå i nærheden af ​​fronten, så jeg kan se instruktøren (jeg er en visuel lærer, så dette hjælper mig meget mere end at lytte til signaler), og jeg kan godt lide at kunne tjekke min form i spejle.

At stå tæt på fronten indikerer, at der er masser af mennesker, der får den charmerende mulighed for at se på min røvfnise overalt. Jeg ville undskylde, men det er min røv, og det er min ven (nu taler jeg om en del af min krop i den tredje person, får hjælp), så jeg vil ikke undskylde det.

Ja, måske tjekker folk min cellulite.

Og hvad så?

Jeg angiver ja, jeg vil gerne have en bedste bytte, og jeg er sikker på, at de gerne vil stå bag J Lo i klassen, men det er her jeg er i verden, og jeg vil leve mit liv.

Værste tilfælde er, at nogen ser på mig og taler lort senere.

Igen, hvem er ligeglad?! Ikke mig. Jeg er ligeglad. Tal hele dagen om min røv. Det er lidt sjovt, ikke?

Virkeligheden er – ingen gør det. Jeg er sikker på, at kvinderne i klassen var ivrige efter at komme i en god træning og derefter komme på arbejde rettidigt eller hente deres børn eller køre ærinder eller … ingen er ængstelige over min røv undtagen mig.

Så jeg fortsætter med at løbe og rammer ofte en gruppefitnessklasse i spandex, fordi jeg hellere vil undgå lårvugning og lade min store røv være udstillet end at gøre mig urolig for bekymring, det ser dårligt ud. (For kontekst kommer dette dog også fra pigen, der har gået offentligt med håndvægte som en komplet underlig.)

Pointen er, at jeg ikke er perfekt. ingen er perfekt. Nogle af mine ufuldkommenheder er fremhævet på grund af det, jeg bærer, og de hobbyer, jeg nyder. Men fokus skal være på positive ting fra disse hobbyer, og hvad min krop er i stand til, ikke mine mangler.

Hvis du har en bums i dag eller utroligt betydelige eller små bryster eller en uhyggelig latter eller noget andet, der gør dig selvbevidst … gør dine ting og ikke bekymre dig om det. Livet er for kort til at gå glip af noget sjovt på grund af stum grund.

Spørgsmål: Hvad er noget sjovt, du laver i dag?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Jeg brød faktisk min fod & waLKING BOOT RECS

Jeg brød faktisk min fod- og gåstøvle recs

Ødelagte fodanbefalinger skal have. Den bedste gåstøvle, brudsko, ispakke, kosttilskud og værktøjer til at hjælpe dig

Min hviledag morgenrutine

Min hviledag morgenrutine

Min morgenrutine på en hviledag fra løb. Hvad jeg gør, hvad jeg spiser på en hviledag og anden BTS uden løbsdag

Ægfrysningsopdatering uge 2

Ægfrysningsopdatering uge 2

Frysning af min æg uge 2 check -in. Min sidste aftale og læring om injektionerne til fertilitetsbevaring. Gett

Min kæledyrshund skal have til at gå eller løbe med din hvalp

Min kæledyrshund skal have til at gå eller løbe med din hvalp

Kæledyrs hundevandring skal have. Du bad om mine gearideer til at køre med din kæledyrshund – her er en liste over mine yndlings snor, Col

Ægfrysning-hvordan injektionerne derhjemme går

Ægfrysning-hvordan injektionerne derhjemme går

Jeg fryser mine æg. Hvordan jeg laver injektionerne til fertilitetsbehandlingsvideo. Ægfrysende skud derhjemme

Spørgsmål og svar på intuitiv spisning og binging, ideer til sommerkørsel og mere!

Spørgsmål og svar på intuitiv spisning og binging, ideer til sommerkørsel og mere!

Kørsel af mad fitness intuitive spisespørgsmål og svar. Idéer til sommerkørsel, hvad du skal gøre, hvis du er deprimeret og

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *