Lazy Cook opskriftskoncepter såvel som Botox – Podcast 63

Audio Player

00:00
00:00
00:00

Podcast: Spil i nyt vindue | Hent
Abonner: Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | RSS
Mine nyeste videoer

Athleta Running Shorts Review.MP4
Ingen gnidning kører shorts til kvinder. Ny evaluering af Athleta Hiit It 9 i Inseam Shorts.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 21 sekunder

Næste op
Så var hun væk – boganmeldelse
04:20

Direkte
00:00
08:21
08:21

I dag på podcasten svarer jeg på din løb, madlavning, Botox (!!), halvmaraton bekymringer såvel som mere. Dette er 5 bekymringer fra stakken på Miles -undersøgelsen. Jeg tror, ​​de er meget praktiske for alle (okay måske ikke den Botox?). Hvis du har en til at føle dig helt gratis til at e -maile eller forlade en telefonsvarer med din bekymring såvel som jeg svarer i en kommende episode.

1. Spørgsmål: Har du nogen form for opskrifter, der er meget hurtige til at lave eller meget lave komponenter til den dovne kok?

Kør spis gentagelse: Ja! Jeg handler om meget hurtige såvel som enkle opskrifter. Hvis du er doven, får jeg alt, hvad der udføres i et skud med måltider, såvel som derefter skift det op til forskellige måltider i løbet af ugen. Undersøg mine jord Tyrkiet 5 metoder offentliggør for et eksempel på det.

Hurtige såvel som enkle madlavningshacks:

A. Måltid forberedelse såvel som plan. Lav en liste over, hvad du vil spise, få dagligvarer samt forberede alt hvad du kan.

B. Brug penge på at spare tid. Prioriter din fornuft såvel som at tænke på at opfinde i måltider, en crockpot, folie, forudkugget grøntsager … i det væsentlige alt, hvad der vil hjælpe med at gøre det enklere at lave mad såvel som oprydning.

C. Hold det enkelt. Bestem dine foretrukne retter såvel som at opdage nye metoder til at bruge dem. Det er okay at blive hos et par af dine foretrukne frugter, grøntsager såvel som protein, men tilsæt dog nye smag for at holde det frisk. Hvis du allerede har et par retter, laver du virkelig godt – tro på metoder til at ændre grøntsagerne eller proteinet i dem.

Eksempler:

Bag en masse kartofler samt fylder dem med forskellige grøntsager såvel som protein

Lav et parti salsa -fjerkræ samt brug det til salater, tacos, burritos, enchiladas …

Hurtige morgenmad opskrifter:

Overnatning havre – du kan gøre dette på forhånd i en batch

Eller lav overskridende havre, mens du træner eller kører!

Fransk toast i et krus – du kan lave dette i mikrobølgeovnen!

Tortilla Breakfast Casserole – Lav en gryderet samt del den ud i et antal dage

Morgenmad kartofler i crockpot

Hurtige og enkle middagsopskrifter:

Bagt vidunderlige kartofler i crockpot

Let fjerkræ Pozole i crockpot

Let taco bage

Cremet fjerkræ såvel som kartoffelbage

2. Spørgsmål: Præcis hvordan forstår du, hvad der er en fornuftig erhvervelse i hastighed over en 4-6 måneders træningscyklus (barbering af 10 minutter fra halvdelen? 20 min. Off halvdelen?).

Dette afhænger af dit fysiske fitnessniveau, når du indstiller din sidste PR, eller når du løb den tid, du prøver at forbedre. Hvis du baserer det fra dit allerførste løb såvel som ikke virkelig trænede vanskeligt eller havde en dårlig løbsdag … er det svært at fortælle uden detaljer om, hvor du er nu.

Anslå din halvmaratonhastighed eller overfladetid selv:

Se på din langsigtede typiske hastighed såvel som sammenlign den med Half Marathon Speed ​​Chart. Brug derefter den info plus dit nuværende fysiske fitnessniveau // skadeshistorie // løbshøjde // alt andet, der vil hjælpe dig med at løbe hurtigere eller langsommere … samt gøre et godt citat på hvilken hastighed du er i stand til på løbsdag .

Halv maratonhastighedskort

Brug et halvt maratontidsprediktorværktøj til antagelse baseret på andre data:

Runner’s World Race Time Predictor

Projekt fem tredive otte maratontidsprediktor

3. Spørgsmål: Du er åben om mange ting, men jeg har ikke set nogen form for oplysninger om, hvis du gjorde noget med dine læber et stykke tid tilbage? Det ser cool ud. Udgiftsområdet? Er det en engangs ting? Redone som øjenvipper eller en spraybrun?

RER: Jeg har ikke læbefyldstof, men jeg får Botox. Jeg har fået Botox omkring mine læber, så de er afviklet såvel som kan se større ud. Jeg bruger ligeledes læbeplumpende glans, over-line mine læber, lægger min toplæbe (Cupid’s Bow) samt betaler renter til vinkler.

Jeg prøvede at få det en gang over 3 år tilbage fra en Groupon så godt som jeg … lyt til showet for at opdage!

Dette er en før/efter ca. 2015, tror jeg? Det var den tid, jeg prøvede at få læbeinjektioner såvel som endte med at gå ud som en katastrofe – så lægen kunne ikke gøre det. Ha! Dette er ikke et dejligt foto, men jeg forventede ikke at nogensinde offentliggøre det, jeg var bare nysgerrig efter forskel, det ville gøre, så jeg tog billedet for mig selv.

4. Spørgsmål: Jeg løb bare min 3. halv maraton såvel som at føle mig som om jeg starter fra bunden, hver gang jeg træner. Hvad er en stor kilometertal at bevare, så jeg kan arbejde på at blive hurtigere såvel som ikke bare at prøve at udvikle afstand?

RER: Du starter muligvis også meget tid fraLøb. Hvis du ikke træner til et løb, vil jeg foreslå, at du stadig kører til træning to gange om ugen, såvel som at gøre hvad andre træningspas, du vil have omkring det.

Prøv at bevare et fysisk konditionniveau, hvor du kan løbe 5 til 6 miles. Derefter, når du begynder halvmaratontræning (forudsat at det er fra starten), har du den base såvel som kan integrere hastighedsarbejde i stedet for at fokusere på genopbygning af denne fitness.

5. Spørgsmål: Præcis hvordan bevarer du høje kilometer såvel som ikke bliver såret?

RER: Meget først – du skal forstå din krop såvel som respektere den. Hvis du er skader, der er tilbøjelig til, kræver du yderligere flittig over helbredelse såvel som hvile.

8 forslag til forhindring af kørsel:

Lyt efter enhver type ‘Squeaky Wheels’ fra din krop.

Tag yderligere hvile om nødvendigt.

Stræk & skumrulle.

Tænk med protein såvel som kulhydrater efter din træning.

Is achy områder.

Inkorporere udholdenhedstræning såvel som yoga.

Få en sportsmassage-måske løbende, så personen forstår din krop.

Kend forskellen mellem ømme, udmattede såvel som sårede.

Du er helt fri til at e -maile eller efterlade en telefonsvarer, hvis du er bekymret for mig!

Efterlad en evaluering i din podcast -app – det hjælper virkelig med at vise højere i rang såvel som at få meget flere mennesker til at lytte! Sig tak til dig !!

Varer diskuteret i denne episode:

Crockpot

Instapot – Jeg har ikke en endnu, så jeg kan ikke tale med det er forfærdeligt, men alle så godt som deres mor (inklusive min) har en.

Måltid forberedelsescontainere

Silikone bageplade – Jeg bruger dette i stedet for at folie til nogle bagning af slik. Det er meget non-stick såvel som simpel oprydning.

Skumrulle-(strækning efter kørsel samt forebyggelse af skader)

Send mig projektmappen

40SAVE

Deling er omsorgsfuld!

40

Pin

Del

Tweet

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Din løber, eater, besøgende spørgsmål- Insta Story (Jan del 2) podcast

Din løber, eater, besøgende spørgsmål- Insta Story (Jan del 2) podcast

Dine bekymringer ved løb, blogging, hår, udholdenhedstræning såvel som mere! Jeg besvarer alle de bekymringer, der kom i dette

Bekymringer såvel som svar på løb spiser gentagne visirer, podcasts samt helbredelsesdage

Bekymringer såvel som svar på løb spiser gentagne visirer, podcasts samt helbredelsesdage

Præcis hvor længe kommer du tilbage efter et halvt maraton? Kørte min allerførste fulde maraton såvel som at undre dig nøjagtigt, hvor lang tid du tager af … forslag til

Præcis hvordan såvel som hvorfor man følger nogen på socialt netværk podcast 110

Præcis hvordan såvel som hvorfor man følger nogen på socialt netværk podcast 110

Skal du følge på Instagram eller Facebook? Hvorfor. Hvornår. såvel som nøjagtigt hvordan man ikke følger med kærlighed. Selvpleje såvel som dine sociale medier

Kør Eat Gentag podcast 89 Fineste online vejledning såvel som værste podcast -recs

Kør Eat Gentag podcast 89 Fineste online vejledning såvel som værste podcast -recs

Podcast, der dækker den allerbedste madferie såvel som værste nye podcast -forslag – eller de shows, der rodede mig. Kører n

New York City Marathon-Tips & skulle se programhøjdepunkter med sund lykkeligere bjørnepodcast

New York City Marathon-Tips & skulle se program HIghlights med sund lykkeligere bjørnepodcast

New York City Marathon Training, Race Day, Food Oplysninger samt meget mere podcast. Løbende blogforfatter sund lykkeligere bjørn deler alle t

Hvorfor gik jeg først til terapi såvel som hvad der skete, fordi podcast 109

Hvorfor gik jeg først til terapi såvel som hvad der skete, fordi podcast 109

Hvorfor jeg gik til terapi såvel som min historie om nøjagtigt, hvordan jeg opdagede en terapeut såvel som mine tanker om det. Aller første gang Marathon Runner på hendes P

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *