At tabe sig, når du har hypothyreoidisme -podcast#69

lydafspiller

00:00
00:00
00:00

Podcast: Spil i nyt vindue | Hent
Abonner: Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | RSS
Mine nyeste videoer

Marathon Training Day 1

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 12 sekunder

Næste op
Rejse Jane Review
08:01

Direkte
00:00
08:21
03:12

Hej! På dagens løb spiser gentagne podcast Jeg besvarer 3 fantastiske spørgsmål … Præcis hvordan taber du dig, når du har hypothyreoidisme? – Skal du lave et ryste løb før et løb? Og – er økologisk mad meget bedre for dig eller bare meget dyrere ??

Hvis du har en bekymring for mig, kan du – >>> e -maile den eller efterlade en besked på RER -podcast -voicemail -linjen! E -mail mig på runeatrepeat@gmail.com med “podcast -spørgsmål” i emnelinjen eller VM # er 562 888 1644.

Vægttab såvel som hypothyreoidisme:

Spørgsmål: Jeg har overholdt din blog i lang tid såvel som husk, at du diskuterer problemer med skjoldbruskkirtlen.
Jeg spekulerede på, om noget ændret med din skjoldbruskkirteladministration, der bidrog til dit vægttab, der ikke blev diskuteret i dine videoer.
Jeg blev diagnosticeret med Hashimotos thyroiditis såvel som er så nysgerrig efter hormoner, antiinflammatorisk diæt osv.… For at hjælpe med min behandling (sider fra mine skjoldbruskkirtelmedicin).
Tak, Karen

Monica: Jeg deler, hvad jeg spiser, samt hvilke kosttilskud jeg tager for at tabe mig, når jeg håndterer hypothyreoidisme. Undersøg nedenstående links for meget mere info om meddelelser, hvor jeg deler diætplanændringer såvel som kosttilskud.

Bemærk: Jeg har ikke Hashimotos såvel som en stor del af de bekymringer, jeg får om at tabe sig såvel som at have tilstrækkelig energi til at køre, er fra tilhængere med Hashimotos sygdom. Jeg har hypothyroidsm – mine T3 såvel som T4 -niveauer er lave. Men hvad jeg gør kan muligvis ikke gælde for dig. Tal altid med din læge, inden du foretager nogen form for diætplan eller træningsændringer.

Værktøjer, du har brug for:

Vægttab Publicer – Noter om nøjagtigt, hvordan jeg tabte sig såvel som 6 forslag til ting, jeg bliver sundere

Vægttabsvideoer – Du kan se mine videoer om nøjagtigt, hvordan jeg tabte mig på min YouTube -kanal her

Diætændringer for mine hypothyroidproblemer –

Hvorfor spiser jeg Romaine over spinat

Kører med hypothyreoidisme

Tilskud, jeg tager for hypothyreoidisme:

Skjoldbruskkirteltilskud-Jeg ser efter Ashwaghanda såvel som L-tyrosin i uanset hvad thyroideatilskud jeg tager

Adrenal træthedstilskud – Jeg har taget i fortiden dog ikke i øjeblikket tage

Skal du lave et ryste løb før et løb?

SPØRGSMÅL: Præcis hvordan har du det med Shake-Out-løb? Hvis du løber foran et løb (halvt såvel som fuld maraton), nøjagtigt hvor langt løber du generelt? Enhver form for anbefalinger om dette ville være nyttig.

Tak, Lulu

Monica: Jeg ryster ikke ud af løb før et løb. Jeg forstår, at det er afgørende, hvis du går efter en PR såvel som at gå hurtigt ud – du skal opvarmes, hvis du kører med maksimal hastighed! Men for at løbe et halvmaraton eller maraton tror jeg, det er valgfrit baseret på dine mål for det løb. Hvis du er særlig stram såvel som at vide, at du normalt opvarmes, skal du strække såvel som derefter begynde at køre – hold det den samme.

Gør aldrig noget nyt på løbsdagen. Det gælder også for at varme op før et løb. Så hvis du normalt varmer op inden dit lange løb eller målhastighedskørsel – prøv at gøre en lignende opvarmning inden løbet.

Er økologisk mad meget bedre for dig end konventionel?

SPØRGSMÅL: Jeg er ærligt nysgerrig, om det at spise organisk virkelig gør en forskel, så langt som ernæringsværdien går. Jeg har aldrig været en enorm organisk person, da det koster så meget meget mere, så jeg altid regnede med, så godt som Apple er et æble, uanset om det er organisk eller ej. Er der virkelig meget mere ernæringsmæssig værdi er organisk mad?

Tak, Jenny fra Jenny, der løber på livet

Monica: Det er meget mere udfordrende organisk at være meget bedre for dig ernæringsmæssigt.

De beskidte partier er de 12 fødevarer, der er de mest forurenede med pesticider – du skal få de organiske.

Der er ligeledes en hel del fødevarer, som det ikke betyder så meget, hvis du bliver organisk.

Så selvom en organisk jordbær muligvis ikke har meget mere vitaminer eller fiber eller vidunderlige kræfter over en traditionel jordbær … kan den traditionelle jordbær have pesticidrester på det, der kan skade dig på lang sigt.

Denne liste over fødevarer, du skal få organisk, er fra Dr. Andrew Weils websted. Det er en opdateret liste med de beskidte partier plus et par nye fødevarer tilføjet sidste år.

Mad skal du få økologisk:

Jordbær

Spinat

Nektariner

Æbler

Ferskner

Pærer

Kirsebær

Selleri

Druer

Tomater

Søde paprika

cherrytomater

Kartofler

Agurker

Salat

Mad, du ikke behøver at blive organisk:

Sød majs

Avocado

Ananas

Kål

Løg

Søde ærter (frosset)

Papaya

Asparges

Mango

Aubergine

Honningmelon

Kiwi

Melon

Blomkål

Grapefrugt

Tip: Hvis du ikke kan betale for organisk, skal du tænke på at vælge frugter såvel som grøntsager fra listen ‘rene’ing eller vask og/eller skrælning af fødevarer fra listen over beskidte partier.

Tip 2: Få fødevarer, der er i sæsonen for at hjælpe med at skære ned på udgifterne (da de ofte er billigere i løbet af deres højdesæson) såvel som de normalt smager meget bedre, når de også er i sæsonen!

Send mig projektmappen

3SAVE

Deling er omsorgsfuld!

3

Pin

Del

Tweet

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *