Hvordan jeg tilfredsstillede Ben såvel som frokost

Jeg troede, det var underligt, at selvom jeg spiste en stor skål havregryn omkring kl. 10:30, var jeg sulten til frokost kl. 11:30?! Derefter indså jeg, at det var, da jeg spiste morgenmad så sent, at jeg var sulten igen. Jeg havde været i betragtning af at før kl. 06:30 løb 5,8 miles såvel som ikke spiste et fuldt måltid indtil kl. 10:30 = et ekstremt rodet blodsukker.

Selvom jeg lige havde spist, lyttede jeg til min krop såvel som spiste frokost tidligt. Jeg havde rester af mexicansk pizza, gulerødder samt en håndfuld veggie -pinde.
Mine mest aktuelle videoer

Jeg fik en covid-19-test
At få en coronavirus -test – nøjagtigt hvordan det fungerer, hvordan det føles, min oplevelse såvel som mere. Jeg fik standardtesten såvel som Ben fik Covid-19 hurtig test.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Næste op
Ansigtsmaskeideer til at køre såvel som at gå udenfor
07:15

Direkte
00:00
08:21
05:16

Jeg var stadig sulten efter dette såvel som spiste en halv SB -bar samt en cookie. Okay, det var endelig tilstrækkeligt. Jeg var virkelig for fuld efter dette – uden tvivl var det, da jeg ikke krævede alt dette madideal da, men min krop var forvirret. Lektion: Hvis jeg ikke skal træne inden for 1 time efter vågning, kræver jeg en fuld morgenmad (og lidt korn skærer det ikke). Som jeg sagde, finder jeg stadig ud af min måltidsplan for at reparere dette.

Mere Stil mig noget spørgsmål !!! Dette er et sjovt spil? Beklager, hvis det er trættende for nogen, der ikke er interesseret i de verdslige detaljer i mit liv …

Spørgsmål: Hvem er blog, du har først tjekket ud, der introducerede dig til blogging -samfundet?

Monica: Jeg snuble over at spise som mig på Self Magazines site samt tjekket ud i et stykke tid, før jeg fandt blogverdenen. Derfra blev jeg fortæret i betragtning af at det var fantastisk at opdage så mange mennesker med lignende interesser/problemer/læringsoplevelser.

Spørgsmål: Præcis hvordan mødtes du så godt som Ben? – Ikke sikker på, om du har talt om dette i andre indlæg.

Monica: På trods af sandheden, at jeg fuldstændigt delte mit engagement, planlægning såvel som bryllupsbegivenhed på bloggen, har ingen nogensinde spurgt mig nøjagtigt, hvordan Ben så godt som jeg tilfreds med indtil nu!

Ben så godt som jeg virkelig tilfreds med online. Jepp, vi er et af disse par. Vi abonnerede begge på Eharm efter at have gået med sammenbrud såvel som at indse, at ingen af ​​os havde venner, der var til at være sociale. Dette indikerede, at vi ikke var på et sted for at tilfredsstille nye mennesker såvel som at gå videre med vores liv, så vi var nødt til at gøre noget ved det. Det er sjovt, at vi abonnerede af lignende grund?

Under alle omstændigheder sendte vi e -mails såvel som kun et par gange, før han leverede mig sit nummer så godt som jeg ringede. Han var virkelig mærkelig på telefonen, så godt jeg næsten annullerede vores allerførste date? Sig tak til Gud, jeg gjorde det ikke!

Vi havde en fantastisk allerførste date på en fredag ​​aften. Vi var begge på nøjagtigt samme sted i vores liv, så godt som det bare føltes godt. Jeg husker at gå på et løb næste dag med et smil på min aftale med hele tiden. Jeg kørte i luften. At overholdt mandag gik vi til filmbillederne (dato nr. 2).

Senere den uge talte vi om at gå til Grand Canyon. Han fortalte mig, at han ville hente mig fredag ​​aften såvel som vi ville køre til Las Vegas samt gå til Grand Canyon lørdag. Jeg prøvede at ringe til hans bluff, så jeg sagde okay.

Han bluffede ikke …

Vores tredje dato var til Grand Canyon. Han var en total komplet fremmed, som jeg tilfredsstillede på nettet såvel som mindre end en uge senere, lod jeg ham køre mig til et fjernt sted i ørkenen. Jeg foreslår ikke, at nogen person gør dette nogensinde. Gør det ikke. Det har måske vist sig dårligt. Dog (måske var det mit røde hoved held eller noget) fik jeg en lyd ud af det?

Lidt så godt tæt på kanten med en fremmed …

SPØRGSMÅL: Da du først begyndte at køre, var du nogensinde ængstelig for at “over gøre det” såvel som at skade/trætte dig selv? Præcis hvor mange dage/miles kørte du på typisk, da du først begyndte at køre?

Monica: Jeg var ikke ivrig efter at gøre det, da jeg først begyndte at løbe, da jeg kun løb på en løbebånd såvel som ikke var at træne til noget. Jeg begyndte lige at løbe, siden jeg blev slidt ud af at gå så godt som kun gjorde så meget jeg kunne. Jeg holdt ikke styr på det tidspunkt, så jeg forstår ikke nøjagtigt, hvor lang tid det tog mig, men i sidste ende fik jeg så meget som 6 miles om dagen. Det løb jeg i lang tid, før jeg endda tænkte på racing.

Spørgsmål: Spørger du nogensinde, hvordan livet ville være, hvis du ikke blogger? Ville du spise på en anden måde, hvis folk ikke så på?

Monica: Jeg tror, ​​at mit liv ville være nøjagtigt det samme uden bloggen. Jeg har ikke succes tilstrækkelig til at have blogging som min opgave – det mener, at det ville give det meget mere en effekt på mit liv.

Jeg tror ikke, jeg ville spise nogen form for på en anden måde, hvis jeg heller ikke blogger. Jeg tjekede en hel del blogs så godt som jeg har lyst til at holde det gEnuine såvel som ekstremt åben med jer. Jeg har dage, hvor jeg spiser ting, som jeg hellere ikke vil blogge, men det gør jeg. Denne blog handler ikke om nøjagtigt, hvor helt sund jeg er, den handler om nøjagtigt, hvor ægte jeg er. Jeg prøver virkelig vanskeligt at føre en sund livsstil som eksempel. Jeg er en kvinde, der ønsker at tabe sig, kan lide at løbe så godt som har problemer med mad. Min spisning er mindre end ideel, men det er mig.

Spørgsmål: Hvorfor trådte du over hele landet såvel som hvad gør Ben for arbejde?

Monica: Ben så godt som jeg overførte til Maryland fra Californien for en opgaves chance, jeg fik. Det endte med at ikke være på nogen måde, hvad jeg forventede, og efterfølgende faldt fra hinanden.

Ben er ingeniør. Lad ikke hans skovjakker-lignende udseende bedrage dig, han er et geni.

Spørgsmål: Hvor skal du træde til, når din lejekontrakt er oppe? Beklager du at flytte?

Monica: Jeg beklager absolut ikke at flytte. Det har været en stor opdagelsesoplevelse så godt som jeg er taknemmelig for det. Jeg tror ligeledes, at det er åbnet for nye chancer for, at jeg ikke ville have forfulgt andet.

Vi forstår ikke, hvor vi skal hen, når lejekontrakten er oppe. Halvdelen af ​​os stemmer for Californien, halvdelen af ​​os stemmer for Florida …

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

AFC Half Marathon Race Recap såvel som fotos

AFC Half Marathon Race Recap såvel som fotos

America’s Finest City (San Diego) Half Marathon Race -resultater samt sammenfattning. AFC halvmaratonbilleder. Kører ind

OC Half Marathon -resultater såvel som top 13 højdepunkter

OC Half Marathon -resultater såvel som top 13 højdepunkter

OC Marathon såvel som halvmaraton race -resultater. Orange region sammenfattelse såvel som fineste dele af 13,1 mile løb. diskonteringspriser for andre

Treadmill brusebad haj opbevaringstank såvel som er frokostdatoer … datoer?

Treadmill brusebad haj opbevaringstank såvel som er frokostdatoer … datoer?

Hej! Hvordan går det? Bare inspicér ind med min foretrukne løb såvel som at spise fra denne weekend! Hvad har du gang i? Først

Hvad skal man spise før et sent halvmaratonløb

Hvad skal man spise før et sent halvmaratonløb

Hvad skal man spise inden eftermiddagen Half Marathon Rock N Roll Las Vegas. Præcis hvordan man brændstof foran en halv maraton eller maraton lat

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Half Marathon Race Recap såvel som gennemgang. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Program såvel som raceevaluering samt ideer til

Resultaterne af Resultat Resultat af Revel Marathon-Big og sammenfattning

Resultaterne af Resultat Resultat af Revel Marathon-Big og sammenfattning

Revel Run Race Series Marathon enorme bjørne race sammenfattelse såvel som top 10 -listen. De allerbedste miles af Revel enorme bjørn såvel som at løbe med min

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *