Brændstof til et natløb

Helloooo! I morges løb jeg 1,5 miles til gymnastiksalen, rodede rundt med vægterne og løb derefter tilbage.

Mine mest aktuelle videoer

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Check In med Run Eat Gentag

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Næste op
Athleta Running Shorts Review.MP4
08:21

Direkte
00:00
08:21
00:51

Morgenmad var en veggie -omelet med en flatout -spredning med grinende koost. Jeg havde også et øl af solsikkefrøsmør, mens jeg laver mad, fordi jeg ikke kan gå uden det.

God ferie!

Jeg fik dette rosmarintræ fra Trader Joe’s i går og er fristet til bare at bruge dette til vores juletræ. Jeg elsker jul, men jeg har ret travlt i denne uge, ud af byen i weekenden og er ikke sikker på, om det er værd at trække dekorationer ud i næste uge i betragtning af at vi tilbringer den faktiske ferie i Florida. Ville det være tragisk, hvis jeg ikke dekorerede (ud over dette træ med et ornament)?

Jeg har kørt Rock n ‘Roll Las Vegas Half Marathon de sidste to år. Men sidste år ændrede de løbet for at starte om aftenen. Halvmaraton starter kl. 16.30 (det er ikke sent, men er mørkt, når du er færdig, så du kører “stripen om natten”).

Sidste år var jeg utroligt ængstelig over, hvad jeg skulle spise før løbet. Jeg er en morgenløber og har stort set altid kaffe og AB på toast inden en lang løb eller løb. At løbe efter frokost giver et stort problem, fordi du er nødt til at brændstof, men du ønsker ikke at spise for meget eller for lidt før en 13 mile løb!

Alle er forskellige, så du er nødt til at løbe, spise og gentage på en måde, der fungerer for dig. Her er hvad der fungerede for mig …

Hvad jeg spiser før et aftenløb eller løb:

1. Jeg spiste en ‘normal’ morgenmad – æg og toast med marmelade

2. Jeg drak ikke alkohol på dagen for løbet, selvom jeg var i Vegas, og det er den ideelle ting at gøre. Trist ansigt glædede maven.

3. Jeg havde et par bid af Ben’s kinesiske mad og en salat til frokost (mange mennesker kan ikke styre grøntsager før et løb – så vær forsigtig med denne, hvis du har en følsom mave).

Og præ-race havde jeg en stor ol salt kringle ca. 2 timer før løbet. <- Jeg er en enorm tilhænger af salt kulhydrater før et løb, så dette fungerede perfekt! Kører løbet? Tjek mine recaps her: RNR Las Vegas 2011 Race Recap RNR Las Vegas 2010 Race Recap Spørgsmål: Træner du eller løber du om aftenen? Hvad spiser du før ?? Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del Bliv ved med at vælge disse: Kør rapport for 6. til 12. maj Kør rapport for 6. til 12. maj Hej! Hvordan kørte du og spiste denne uge? Her er min runde af løb, mad, sjove, tilfældige og opdateringer fra th OC Half Marathon -resultater og top 13 højdepunkter OC Half Marathon -resultater og top 13 højdepunkter OC Marathon og Half Marathon Race Resultat. Orange County Recap og bedste dele af 13,1 mile løb. Rabatter for andre Hvad skal man spise før et sent halvmaratonløb Hvad skal man spise før et sent halvmaratonløb Hvad skal man spise inden eftermiddagen Half Marathon Rock N Roll Las Vegas. hvordan man brændstof før en halv maraton eller maraton lat Irvine Half Marathon Race Recap Irvine Half Marathon Race Recap Half Marathon Race Recap and Review. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Course and Race Review and Ideas forHalf Marathon Race Morning Rutine Video Half Marathon Race Morning Rutine Video Half Marathon morgenrutine til løbsdagen. Pre -løb trin for et stort halvmaraton, 5k, 10k race. Hvad jeg spiser, gearet AFC Half Marathon Race Recap and Photos AFC Half Marathon Race Recap and Photos America's Finest City (San Diego) Half Marathon Race Results and Recap. AFC halvmaratonbilleder. Kører ind ⚡ af Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *