John Wayne Flight Terminal til Sarasota Red Eye

Hej fra Florida!

Det var et ekstremt langt (og ru) rødt øje. Vores sæder ville ikke hvile, der var turbulens så godt, da jeg irriterede min ryg og prøvede at sove med hovedet på Ben’s skød (jeg startede ligeledes sandsynligvis nogle rygter).
Mine seneste videoer

Marathon Training Day 1

Flere videoer

0 sekunder på 3 minutter, 12 sekunder

Næste op
Ansigtsmaske til løb eller gå uden for tip
07:15

Direkte
00:00
08:21
03:12

Vi forlod en ekstremt tom Orange Region Flight Terminal i går aftes kl. 21.30 samt dukkede op på Atlanta omkring kl. 04.45. Derefter har vi en 4 timers layover. Jeg prøvede at sove, men det var meningsløst. Så jeg kastede såvel som en bænk i et stykke tid op, indtil jeg besluttede at tjekke lufthavnen. Heldigvis er det en enorm!

Ben så godt som jeg delte en ægsandwich såvel som fjerkræ -sandwich fra Chik Fil A – Jeg har aldrig spist morgenmad der før!

Disse kiks var yderligere smøragtige såvel som fantastiske. God jul til Monica.

Jeg ramte ligeledes Dunkin Donuts til en iskaffe. Genforenet med min allerførste kaffe som <3 skal du tilbringe jul med de drikkevarer, du elsker, nej? Jeg tog en lur på vores flyvning til Sarasota, da søvn ikke er en frynsegod - det er en nødvendighed! 1 rødt øje + julaften = 2 dd is kaffe. Jeg købte ligeledes en blåbærkage Munchkin. Jeg ønskede at prøve denne smag, men ønskede ikke at overdrive den, da jeg forstår, at der er en hel del uønsket i min fremtid. Nå, kvinden bag mig hørte min "One Munchkin" -ordre samt sagde, at hun bifalder min selvkontrol. Lidt forstår hun Ben's mor havde 6 partier chokoladechip -cookies, der ventede på mig. Plus, hun lavede en separat Tupperware fuld af dem for os at opbevare i soveværelset. Hun rodet ikke rundt. Og når det kommer til cookies - heller ikke at gøre I. Det er okay, dette er alt sammen en del af min plan for min gør nytårsopløsning mere imponerende - "Find en metode til at rulle mig fra sofaen såvel som at støve krummer fra min mave" er meget bedre end "tabe 10 pund". Da vi kom til Ben's forældre hjem var det 13:00 så godt som jeg var sulten. Jeg lavede et varmt rod af mad såvel som gravet ind. Lugt det? Det er to store brød af tranebærbrød frisk ud af ovnen. God jul til mig igen! Jeg håber, at julemanden bringer mig noget uklarhed fra skalaen ... Håber du er dag er velsmagende såvel som sjov såvel som fuld af kærlighed! Send mig projektmappen Gemme Deling er omsorgsfuld! Del Tweet Pin Del Post Del Fortsæt med disse: Kører på Marco Island Florida 2021 Kører på Marco Island Florida 2021 Hvor skal man køre på Marco Island Florida. Kørsel af tip til rejser såvel som Summertime Beach -ture. Florida Run Blog og Pakning til Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend Pakning til Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend Pakning til Run Disney Wine såvel som Dine Half Marathon Race Weekend. Hvad jeg pakker for at løbe 13,1 mile løb Dagens Costco Haul Dagens Costco Haul Kørsel af blog Costco købmand. Kør spis gentag Instagram -hjul Costco skal have sunde favoritter såvel som bedst My Christmas desire listing 2021 My Christmas desire listing 2021 My holiday desire listing with links to what's on sale Cyber Monday. Runner gift concepts for 2021 Christmas seasonRejs Jane Evaluering for løbere Rejs Jane Evaluering for løbere Rejs Jane Evaluering for løbere. Jeg prøvede det såvel som at dele tip! Enkel at bruge bærbar urinal taske, der er engangs. Bathr Coca-Cola med kaffeanmeldelse Coca-Cola med kaffeanmeldelse Coke Zero Iced Coffee Review. Coca-Cola med kaffe mørk blanding nul sukker såvel som Vanila nul sukker, der prøver på den allerførste Tim ⚡ af Shareaholic .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *