Jeg vil have NYC -stilpizza siden Andy Cohen

Det er en smuk løbende vejrforhold såvel som en smuk natur i Orange Region lige nu. Jeg var nødt til at stoppe såvel som lugt tage billeder af blomsterne.

Jeg løb 13 miles, mens jeg lytter til Andys Cohens nye bog Superficial. Det er faktisk bare hans dagbog såvel som bare daglige ting er dog superunderholdende.
Mine mest aktuelle videoer

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Gennemgang af Jessica Simpsons nye bog – Open Book. Sangeren såvel som iværksætter spilder tricks såvel som bag kulisserne overrasker alt i hendes memoir.

Gennemgang af den hørbare bog – Jessica Simpson læser den selv! Der er desuden bonustilbud melodier, når du får lydversionen!

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 5 sekunder

Næste op
Rejse Jane Review
08:01

Direkte
00:00
08:21
06:05

Han taler om arbejde – inklusive berømte mennesker, han interviewer på WWHL,

De ægte husmødre – undertiden med bag kulisserne drama,

Hans forældre – hans mor er sød såvel som stærk vilje såvel som jeg kan lide hende

Hans hund Waka – der bider mennesker! Han er en redning, der har brug for træning.

Hans super elegante helligdage – inklusive en uge på en yacht med superrige og berømte mennesker inklusive en af ​​Olsen Twins

Mad – Han bor i New York såvel som nu såvel som derefter taler om at gribe en skive pizza i slutningen af ​​natten … som får mig til at afbilde bemærkelsesværdige NYC -stil pizza – det er vanskeligt at opdage her.

Så al pizzatalet havde mig på et mål at have tynd skorpepizza denne uge. Jeg skulle gå ud for pizza med en ven, men det faldt dog. Så jeg ramte købmanden op for at se, hvad mine frosne pizza -valg var. Jeg endte med at se på hver eneste frosne pizza -valg en efter en i den længste tid.

Jeg er sikker på, at arbejderne på Ralph’s mener, at jeg er en total underlig. De spørger mig altid, om jeg kræver, at jeg hjælper, da jeg tilbringer timer såvel som timer på at gå op såvel som ned ad gangene og se på hvad som helst som om jeg aldrig har været i butikken før i mit liv. Dog kan jeg godt lide at gå til købmand! Jeg mener, at jeg burde begynde en købmand i OC for folk, der ikke har tid eller ikke kan lide det. Shark Tank.

Alligevel.

Jeg kom ind i en diskussion med den sødeste lil bedstemorskvinde om frosset pizza. Hun sagde, at hun kan lide den frosne pizza fra Alverstons (butiksmærke). Hendes barn tog hende til at købe såvel som at hjælpe hende med at vælge en. Det var den sødeste ting nogensinde.

Men jeg besluttede at bare få hus samt bestille en pizza samt prøve at lokke Cindy til at finde over såvel som hængende. Jeg gik med Dominos Brooklyn Style Pizza.

Vegas gik med at sidde i en kasse.

Jeg er ligeledes i krav om en klipning, men besluttede at få en udblæsning meget første for at se, om jeg bare kan kræve, at mine smell trimmet såvel som en vis motivation til virkelig at gøre mit hår …

Jeg kræver at opdage nøjagtigt, hvordan jeg gør mine hårstrandede bølgerstil. Jeg havde alt skubbet alt sammen, så krøllerne ser strammere ud på dette foto, så det er ikke en fremragende repræsentation, men jeg kunne virkelig godt lide nøjagtigt, hvordan det så ud. Jeg forstår, at jeg kræver et fladt jern for at få dette look, men jeg ejer ikke et såvel som er super loyal over for mine varme ruller, så vi får se.

Jeg tror, ​​du skulle gøre en udblæsning sidste et par dage, men jeg forstår ikke nøjagtigt, hvordan en løberkvinde ville gøre det. Jeg har en hel del hår, så jeg kan ikke bare lægge det i en løs bolle for at løbe.

Jeg løb søndag formiddag såvel som mit hår i de sædvanlige fletninger. Derefter satte jeg det lige så meget som at tage et brusebad. Post-Shower tog jeg det ned, så godt som det var ganske direkte-mit hår kan ikke lide at holde en krølle. Så jeg satte de varme ruller i det for at give det et løft så godt som det kom ud okay – ser jeg dog ikke ud som en udblæsning.

Jeg gik af Old Navy, efter at jeg forlod Strike Dry Bar såvel som så de havde et vanvittigt salg – 40% rabat på hvad som helst i butikken. Alt.

Så jeg gik ind, da jeg havde brug for shorts. Nå, et par toppe faldt i mine hænder, såvel som min beskyttelsesengel forsøgte sandsynligvis at lære mig en lektion siden i morges, da jeg gik for at tage på en af ​​mine nye tees, indså jeg, at sikkerhedsidentificeringen stadig var på det !!? ! Boo.

(Jeg har lige inspiceret såvel som 40% rabat på salget i dag og er også på internettet. Det bruges straks – ingen diskonteringskode er nødvendigt.)

Historiens moral er:

Jeg skulle ikke købe ting, jeg ikke har brug for.

Jeg skulle købe et fladt jern, da jeg kræver krav om at krølle mit hår i strandlige bølger.

Hvis jeg bestiller en betydelig pizza, skal jeg spise alt inden for 19 timer. (Og dette er Andy Cohens skyld)

Jeg skulle åbne en restaurant, der tilbyder donuts & pizza eller donuts så enorme som en pizza.

Spørgsmål: Hvad var det allerbedste, du løb eller spiste eller gjorde i denne weekend?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

DelTweet

Pin

Del

Post

Del

Fortsæt med disse:

Min hund skal have for at gå eller løbe med din hvalp

Min hund skal have for at gå eller løbe med din hvalp

Hundevandring skal have. Du anmodede om mine gear tip til at køre med din hund – her er en liste over mine foretrukne snor, Col

Løbende urbånd, gammel marineblå træningsudstyr samt flere spørgsmål

Løbende urbånd, gammel marineblå træningsudstyr samt flere spørgsmål

Jeg besvarer dine bekymringer fra @RuneatrePeat Instagram Story Box! Vi dækker løbende emner som nøjagtigt, hvordan man kan forebygge

Fake Famous – Denne influencers håndtag nøjagtigt hvor ægte det er

Fake Famous – Denne influencers håndtag nøjagtigt hvor ægte det er

Influencer såvel som Way of Life Blog Writer Evaluation of Fake Famous. Ny HBO -film om Instagram -påvirkere såvel som bag

Tør shampoo, tarmsundhed, løb i Canada samt flere bekymringer fra IG -historier

Tør shampoo, tarmsundhed, løb i Canada samt flere bekymringer fra IG -historier

Hej! Jeg besvarer dine bekymringer fra Instagram om løb, spisning, skønhed såvel som tarmsundhed og velvære – hvilken blanding af emner vi c

#2020Challenge på Instagram @RuneatrePeat

#2020Challenge på Instagram @RuneatrePeat

#2020Challenge på Instagram, der deler fotos af dig i alle de forskellige faser af følelser under Covid19 -pandemien. Fu

Kører på Marco Island Florida 2021

Kører på Marco Island Florida 2021

Hvor skal man køre på Marco Island Florida. Kørsel af tip til rejser såvel som Summertime Beach -ture. Florida Run Blog og

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *