BC’s atletiske kommissær Act træder i kraft den 30. maj

BC -regeringen har netop offentliggjort en pressemeddelelse, der indstiller en dato for atletisk kommissær Act for at finde i kraft fra 30. maj 2013. Politikkerne ser stadig ud til at være en arbejde der er i gang. Rummet til kickboxing, der henvises til i slutningen af pressemeddelelsen, er en uheldig, såvel som ideelt set vil loven blive udvidet til at dække andre kampsport for ikke at nævne det rum, der vil forblive på amatørsiden.

Teksten lyder som følger:

VICTORIA – Regeringen har godkendt en politikindstilling 30. maj 2013 som en effektiv dato for den atletiske kommissær Act at finde i kraft såvel som for BC Athletic Commissioner til at begynde operationer og tilfredsstille en forpligtelse, der er foretaget af Premier Christy Clark.

Dette nye provinsielle lovgivningsmæssige program vil forbedre deltagernes sikkerhed i ekspertboksning samt blandet kampsport (MMA) med konsekvent regulering. BC Athletic Commissioner vil være ansvarlig for Sydkoreas fodboldlandshold Trøje at Marokkos fodboldlandshold Trøje administrere en provinsiel basis af kvalifikationer såvel som sikkerhedsprotokoller for alle deltagere såvel som embedsmænd med en ensartet licens samt tilladelse til rammer samt sikre overholdelse af loven såvel som dens regulering.

Den provinsielle kommissær vil erstatte regionale kommissioner (autoriseret under kvarterets charter såvel som Vancouver -charteret), der i øjeblikket kontrollerer disse sportsgrene i deres samfund og derved tilbyder en meget mere konsekvent lovgivningsmæssig tilgang.

Citater:

Fællesskab, sport såvel som kulturel fremme af præster Bennett –

”Der er ingen bekymring for blandet kampsport er hurtigt vokset til en enorm fremtrædende sport lige her i British Columbia såvel som over Nordamerika. En væsentlig bekymring for denne regering er at garantere, at disse aktiviteter tager placering i det sikreste mulige miljø. Politik på provinsielt niveau vil ligeledes indebære, at MMA er reguleret i en konsekvent metode på alle områder af provinsen. Dette gavner både deltagere såvel som MMA -industrien. ”

Hurtige fakta:

Loven træder i kraft effektiv 30. maj 2013. Regionale atletiske kommissioner vil føre forpligtelsen til boksning såvel som MMA Wales fodboldlandshold Trøje -begivenheder, der er godkendt før 30. maj 2013.

En proces til at ansætte en kommissær er i gang.

BC slutter sig til Manitoba, Ontario, Quebec samt Nova Scotia i MMA’s politik såvel som boksning på provinsielt niveau.

Professionel kickboxing såvel som Muay Thai Kickboxing vil ikke blive reguleret i henhold til atletisk kommissær Act. De kan tilføjes på et senere tidspunkt.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

“Damer såvel som herrer, det er tid!” BC’s atletiske kompensation, der kommer til Focusmay 15, 2013in “BC Athletic Commission”
BC -regerings kommentarer til den foreslåede atletiske kommissær Actmay 17, 2012in “BC Athletic Commissioner Act”
Der er en ny sheriff i byen til BC Mixed Martial ArtsMay 30, 2013in “BC Athletic Commission”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *