Bob Cicherillo slutter sig til IronMag Labs

i en flytning, der sigter mod at ryste tingene op i verdenen af præstationstilskud, annoncerer IronMag Labs ankomsten af en af bodybuilding -industriens mange synlige og indflydelsesrige insiders. Bob Cicherillo, den velkendte stemme fra Mr. Olympia-konkurrencen, har underskrevet en flerårig Atletico Mineiro Trøje aftale med IML, et brand, der har brugt meget mere end et årti på at revolutionere kategorien hardcore supplement.

Ifølge Cicherillo, ”Jeg har arbejdet med nogle fantastiske virksomheder gennem årene, men jeg har aldrig stødt på en forpligtelse til ekspertise som den, jeg opdagede her på IML. Jeg var allerede bekendt med deres produkter, nogle af de bedste i branchen. AZ Alkmaar Trøje Men jeg havde ingen idé om, hvor lidenskabelig og dedikeret dette hold er. Rob DiMaggio er en trailblazer i supplementbranchen, og jeg er meget begejstret over at arbejde sammen med ham. ”

I sin rolle som VP for virksomhedsudvikling vil Cicherillo hjælpe med at føre tilsyn med en række ekspansionsinitiativer, når virksomheden ser ud til at nå nye kunder. DiMaggio, grundlæggeren af IronMag -mærket og IronMag Labs -linjen af kosttilskud tilføjer, ”Dette er en fantastisk dag for vores firma. En anden markør til at forvente det uventede. Få ville have visualiseret IML og Cicherillo som en kamp, men dette er nøjagtigt den slags tilføjelse, vi har været på udkig efter. ”

Skabere af flere patentventerne formler, IML er et af de mest succesrige forbruger direkte supplementvirksomheder i verden, med en linje med kosttilskud, der inkluderer den snart frigivet meget DMZ 5.0, den femte generation af den legendariske pro-anaboliske muskelopbygningssynergi blanding.

Cicherillo er ivrig efter at komme i gang, ”Kvaliteten og effektiviteten af IML -produkterne er i en egen liga. Nu er det tid til Montpellier HSC Trøje at placere virksomheden, så alle har mulighed for at opleve, hvad IML handler om. Vi er ved at have det sjovt! ”

For at lære meget mere om IML -linjen af kosttilskud, tjek www.ironmaglabs.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *