2016 Arnold traditionelle mænds åbne evaluering

af Geoff Roberts

7. plads: Maxx Charles

Normalt ville jeg ikke undersøge et show al metoden ned til den 7. placering efterbehandler, uanset hvor desværre for Max Charles, dette års 7. placering efterbehandler på Arnold traditionelt må ikke have været nogen form for lavere end 5., såvel som nogle kan endda foreslå for ham at sætte så højt som 3 .. Jeg har slået Maxx i fortiden for at have nogle “sjove” udseende triceps, et problem, der ikke generede mig i år. Ikke kun var Max den bredeste person i hele showet, han viste ligeledes en ekstremt lille midtsektion uden nogen distention at tale om. Faktisk, af alle markedets insidere, der har givet deres personlige synspunkt på showet, var det ikke en af dem, at Maxx havde afsluttet lavere end 5., såvel som den overvældende stemning var, at han må have været 4 .. Dette er ikke kun fans, de Borussia Monchengladbach Trøje er mediefigurer såvel som tidligere konkurrenter, der helt klart forstår, hvad de taler om.

Der ser altid ud til at være et større røveri ved denne specifikke konkurrence. I 2013 satte Cedric 6., da ikke en person ville have klaget, hvis han havde vundet showet. Det var en af de allerbedste Cedric’s, vi nogensinde har set i dag, men alligevel blev han henvist til 6. bag både Hide Yamagishi såvel som Johnnie Jackson. Ironisk nok var det i 2014 Branch Warren, der blev frarøvet på Arnold Classic. Den traditionelle Arnold i 2014 var virkelig sidste gang, at grenen viste os ”den gamle gren” så at sige. Han var enorme såvel som absolut skrællet til knoglen, men alligevel tabt for et underkarrektor Martinez, der blandt andet ikke kontrollerede hans mave på det erklærede show. Ironien er, at gren i år blev bedømt af et panel med overdrevent store Santa -klausul. Dog regresserer jeg, bundlinjen er, at Maxx Charles på dette show fik den ekskrementelle side af den lille træben.

6. plads: Juan Morel

Juan Morel er en af mine foretrukne fordele. Jeg kan godt lide hans look, såvel som han er en af de sejeste mennesker, som jeg har tilfreds med i denne branche. Af disse grunde kommer jeg ikke ind i den pittige grusomme, hvorfor han ikke var hans fineste såvel som Maxx må bestemt have slået ham. Bare sagt, Maxx var hænderne ned det allerbedste, han nogensinde har været, mens Juan ikke var hans bedste, især ikke ved at fordømme. Alligevel ville jeg ikke have haft Juan nogen form for lavere end han Paris Saint-Germain Trøje var, da jeg ville få ham til at slå filialen, men at tabe til Maxx, hvilket ville have en webpåvirkning af, at han forbliver ideel på det 6. placeringssted.

5. plads: Branch Warren

Ligesom jeg forudsagde i min preview -artikel, stjæler Branch 5. placering på trods af alle såvel som deres søskende uenige med placeringen. Årsagen til, at det var så enkelt at forudse, var, at dette endte med at være et slags ritual fra sent. Ved fordømmende er gren måske snarere blevet sat død sidst, så godt som ingen ville have udtalt noget. Han var væsentligt meget bedre på natteshowet, ligesom mange af konkurrenterne, men det var ikke tilstrækkeligt at træde ham ind på 5. pladsen, ikke med en kilometer. Branch havde virkelig ingen service, der ligger foran Maxx, Juan eller Evan Centopani for den sags skyld. Alle forstår, at gren er den største stakkels røv bodybuilding -arbejdshest, så godt som ingen kan tage det væk fra ham. Filial har ligeledes en ekstraordinær eksistens på scenen, der får dig til at bifalde for ham, om du er fan af ham eller ej. Når det er sagt, var dette bestemt en gave fra et kropssynspunkt.

4. plads: Justin Compton

Justin så lige ud som jeg havde frygtet eller værre. Af en eller anden grund afviser bodybuildere absolut at opdage, at du ikke så godt kan få så godt så hurtigt, da det vil ødelægge din fysik. Phil Heath erklærede især, at det aldrig ville forekomme for ham i mange år såvel som år, men ville ikke forstå det, han blev så godt! Justin blev så godt enormt endnu hurtigere end Phil. Fra Orlando Pro i 2014 til 2015 Arnold traditionelle sidste år voksede Justin’s midtsektion med ca. 40%, mens resten af ham voksede med ca. 15%. Det vil ikke så godt som aldrig vil tilføje. Ikke desto mindre fortsætter de øverste bodybuildere med at gøre nøjagtigt den samme nøjagtige fejl over såvel som igen og undlader at opdage fra historien. I 2014 havde jeg bundet Justin som den nye Jay Cutler, den person, der ville have svært ved Phil, og derefter tage ham ud. Efter at have set ham på de sidste to Arnold -klassikere, opdager jeg det vanskeligt at tro, at han nogensinde vil være en topperson på Olympia. Det ser ud til, at hans mave fysisk er vokset til et punkt uden tilbagevenden. Nogle mennesker er af det synspunkt, at han kan “strømline” sin midtsektion tilbage og være en styrke, når jeg igen er, men jeg er ikke så sikker. Forhåbentlig til fordel for bodybuilding tager jeg fejl.

3. plads: Josh Lenartowicz

Jeg var ikke tilfreds med billederne af Josh fra Kevin Levrones show. Det skal lige have været billederne, da han var imponerende på denne Arnold Classic. Tæt, vanskelig muskel, med fantastisk quad feje, bære bredde, som vill som dyb, stor mavemuskler. I en ekstremt usandsynlig skæbne skæbne er Josh kommet over fra landet ned under såvel som sprang over Justin Compton som vores nye op og kommende stjerne. Ingen på den scene var gladere end Josh, så godt som det viste. Baseret på hans struktur såvel Palmeiras Trøje som midtsektion er Josh en person, der potentielt kan påtage sig en mere fem til ti pund samt gøre alvorlige skader på den ekstremt toppen af vores sport.

2. placering Cedric McMillan

Cedric var næsten perfekt til at fordømme, men kan have forsvundet bare et hår i finalen. Selvom det måske var, at Kai kom så meget bedre tilbage om natten og udløste en højere kontrast mellem hans tilstand såvel som Cedric’s. Efter Cedric’s rutine såvel som før Kais, ville jeg have sat store penge på Cedric, der vandt showet. Han slog helt klart Kai ved fordømmende såvel som så helt perfekt ud under sin rutine. Kai havde andre planer. Dette sætter os op med en meget tiltrængt hype til 2016 Mr. Olympia. Med Cedric, der viser en krop næsten stor tilstrækkelig til at besejre den fantastiske Kai Greene, har vi nu fem konkurrenter, der har til hensigt at afskrække Phil Heath kommer september. Kai Greene, Cedric McMillan, Dexter Jackson, Shawn Rhoden, såvel som enorme Ramy, føler alle, at de har en mulighed mod mesteren, såvel som vi kun har set to shows i år indtil videre.

1. plads: Kai Greene

Kai er nu forbundet med Jay Cutler som en tre gange Arnold traditionel mester. Jeg har udtalt på masser af begivenheder, at Kai må have gjort Arnold traditionelle alle disse år såvel som at samle den 2. største trofæ i hele bodybuilding år efter år. Mens det at sætte 2. ved Olympia muligvis giver dig en højere “rang” end at vinde Arnold, føler jeg stadig, at det at vinde Arnold er meget meget mere prestigefyldt præstation end at sætte 2. på Olympia. Jeg tror virkelig, at Kai vandt dette show med sin poserende rutine. Ikke så meget, da det blev scoret, men da det var en fænomenal rutine, der fik mængden til at blive vanvittige såvel som at få enhver person i bygningen til at tage mærke til Kais forbedringer fra fordømmelsen. Kai-miljøvenlige, vi så ved finalen, ville bestemt have vundet Mr. Olympia tilbage i september, såvel som det vil være ekstremt fascinerende at se nøjagtigt, hvordan han messer mod mesteren i år, hvilket formodede, at han konkurrerer.

I basketball kan et hold ofte et team muligvis lave to lange trepunktsskud i træk eller have to enorme dunk i træk, som forårsager et stort oprør af jubel fra publikum, såvel som giver det angivne team en enorm mængde momentum. På hvilket tidspunkt ringer mange coaches til en timeout, som en metode til at slukke flammen i det momentum såvel som energi. Det er den nøjagtige nøjagtige samme indflydelse, som Kais poserende rutine havde på dette show, men Chris Aceto har muligvis ikke telefonopkald til en timeout for Cedric. Kais poserende rutine svarede til, at Steph Curry drænede en række dybe tre retningslinjer i træk, og udløste mængden til at gå nødder samt skære modstanderens føring fra 15 til 6. Mens de stadig mister, er den mængde momentum også Da energi fra mængden næsten altid vil gøre det muligt for dem at omfatte resten af jorden såvel som sejr. Selv folk, der ikke kan lide Kais typiske rutiner, kunne godt lide denne rutine, så godt som den ekstremt effektivt vendte tidevandet til hans fordel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *