New Jersey frigiver grunde til Werdum v. Ferreira “No Decision” Charm

i sidste måned Renan Ferreira såvel som Fabricio Werdum blev inkluderet i en kamp med en tvivlsom afslutning på en PFL -begivenhed, der blev afholdt i Atlantic City. Werdum havde Ferreira i en trekant choke. Ferreira tappede potentielt, men dommeren så enten ikke eller troede ikke, at det var et hanen, såvel som boutet fortsatte med, at Ferreira undgik indstillingen samt vandt ved hjælp af jord såvel Costa Ricas fodboldlandshold Trøje som pund snart derefter.

En charme blev indgivet så godt, da det blev rapporteret, at New Jersey specificerer Athletic Management Board væltede Bout -resultatet til en ingen beslutning.

Jeg indgav en anmodning om offentlig rekord til regulatoren for en fuld kopi af deres skriftlige grunde bag appellen. Disse blev leveret til mig i Crystal Palace FC Trøje dag. Kort sagt, hvor regulatoren bemærkede, at et tryk fandt sted, dommeren gik glip af dette, dette udgjorde en selvindlysende såvel som håndgribelig fejl. De bemærkede, at hvis PFL valgte at bruge øjeblikkelig gentagelse af kampresultatet måske var blevet veltet til en sejr for Werdum i ægte tid, men i betragtning af at forfremmelsen vælger ikke at udnytte innovationen, var det ikke det rette resultat at appeles, deres afgørende begrundelse var som følger:

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Skete “selvindlysende såvel som håndgribelig fejl” i Werdum vs Ferreira prospektiv hanen? 7. Everton FC Trøje maj 2021 med 1 kommentar
Hvad hvis Werdum tabte? En hurtig juridisk sammenbrudt. September 2016
UFC -konkurrent Diego Ferreira Sues Supplement Maker “For ikke mindre end $ 1.000.000”, der påstår svig 28, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *