Seattle Sounders FC på udkig efter klubrådgiver

Titel: Club Counsel

Afdeling: Juridiske og eksterne anliggender

Rapporter til: General Counsel & External Affairs

FLSA -status: lønnet, fritaget

Rolletype: Individuel bidragyder

Lukningsdato: søndag 23. maj 2021

Vores klub

Når du slutter dig til Sounders FC, slutter du dig til en fodboldelskende, socialt progressiv, ambitiøs klub rodfæstet

I den bedste fodboldby i Amerika. Her gennemsnit vi næsten 40.000 fans pr. Kamp, der maksimerer med over 69.000 fans, da vi vandt MLS Cup 2019 her i Seattle. Vi eksisterer for at skabe specielle øjeblikke som disse, hvor vi beriger liv og forener vores fans og by gennem fodbold.

MULIGHEDEN

Dette er et juridisk job, vi leder efter en advokat. Vi antager, at hvis du ansøger, er du advokat. Men mere end det leder Sounders FC efter en ny holdkammerat. Vores lille juridiske team (lad os være ærlige, du vil være den anden) arbejder tæt sammen med hver afdeling i vores organisation, fra fodbold til menneskelige ressourcer til markedsføring til sponsorater, billettering og alt derimellem. Sportsret kører spændingen; Hvis du har øvet som advokat i en hvilken som helst ramme, har du relevant erfaring.

Vores afdeling arbejder tæt sammen med offentlige agenturer og myndigheder og administrerer vores offentlige fordele og levering af vores sociale indvirkning. Vi brænder for det arbejde, vores team gjorde sidste sommer og faldt i at have hårde samtaler om, hvordan man accelererer denne indflydelse, vokser og udvikler og investerer i vores folk.

Vi mener, at vores værdiproposition er et, hvor voksende indtægter, gemaets sæsonbilletindehavere og drivende forbrug af vores brand, hvilket øger vores teknologiske effektivitet og driver en bedst i klassen professionel sportsorganisation, er baseret på at leve vores værdier. Vores juridiske afdeling er kritisk for strategisk, kreativ, samarbejdsbetænkning, der informerer partnerskaber, produkter og kampagner for at opnå resultater, der er tilpasset disse værdier.

Vækst og udvikling

Ud af porten vil du primært fokusere på transaktionsspørgsmål for klubben og være ansvarlig for udarbejdelse, forhandling og administration af juridiske aspekter af sponsoraftaler, intellektuel ejendomslicenser, konkurrencebetingelser og betingelser og uafhængige entreprenør- og tjenesteudbyderaftaler; og udføre juridisk gennemgang af alle markedsførings- og salgsfremmende materialer.

Derudover vil din tidligere juridiske erfaring og viden give en øjeblikkelig mulighed for at eje hele emnerområder på vegne af Sounders FC, og vi vil se til dig for at fortælle os, hvor disse tidligere oplevelser hurtigt kan udnyttes til at vokse dit ejerskab af juridiske funktioner og aktiviteter.

Vi vil samarbejde i den juridiske afdeling for at påvirke og tilpasse processer og procedurer og overholdelsesaktiviteter i beskæftigelsen, MLS og USL League -overholdelse og i henhold til lokal, føderal og statlig lov.

Roller og ansvar

For at udføre dette job med succes, en person, der tjener i et emneekspertrolle på en række emner og i at betjene denne funktion, skal have følgende oplevelsesmæssige grundlag, kerneadfærd og egenskaber og færdigheder. Kravene, der er anført nedenfor, er repræsentative for den krævede viden, dygtighed og/eller evne. Der kan laves rimelige indkvartering for at gøre det muligt for personer med handicap at udføre de væsentlige funktioner.

Du er en dygtig og skarp problemløser og udstede spotter, kan hurtigt og effektivt skifte mellem flere opgaver og emner overfor aktiviteter; Åh ja, og fem (5) fodboldhold.

Du har erfaring med at styre juridiske spørgsmål – som kan omfatte retssager, begynde at afslutte transaktioner, juridiske projekter og/eller juridiske funktioner for organisatoriske klienter. Du har viden om emne, der beviser denne oplevelse og din rolle (er) for at opnå gode resultater for din klient (er).

Du er en kontinuerlig lærer i alle aspekter af livet, men tror på en sund balance mellem arbejdsliv. Du nyder mennesker og arbejder hårdt, men har det sjovt. Du ved måske ikke noget om fodbold (eller Seattle), men du vil læne dig ind og lære, og det er spændende.

Du ved, at der vil være en læringskurve og nogle gange længere dage, der vil tvinge dig til at dykke ind, ikke kun til emnet, men forhold til dine nye kolleger. Og du tror, ​​at en af ​​de bedste roller for en advokat er som en betroet rådgiver, hvor disse forhold giver dig mulighed for at påvirke fantastiske produkter, tjenester, kampagner og øjeblikke tidligt i processen.

Du er i stand til at deltage i juridiske møder på liga -niveau og i ligauddannelser og konferenceopkald; hvor minimal ud af statens rejse kan være påkrævet.

Evne til effektivt at præsentere information til enkeltpersoner i en gruppeindstilling og til alle niveauer inden for organisationen både personligt og gennem telekonferenceteknologi og fjernarbejdsordninger.

Uddannelse annull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *