10 ekstraordinære burpee variationer

BURPEE VARIATIONER
De frygtede “b” ord … burpees. Hvis du er noget som mig, så har du en kærlighed / haderforbindelse med denne intense kardio træning. Jeg elsker efterdybningen af ​​dem, men hader dem, mens jeg gør dem! For dem af jer, der ikke er bekendt, er en burpee i det væsentlige en todelt fuld body burnout, der vil have din puls pumpe, muskler, der arbejder såvel som kalorier, der brænder. For at gøre en burpee, integrerer du generelt en push-up efterfulgt af at hoppe dine fødder foran såvel som at springe ind i luften, så gentager du.
Indhold skjul
Burpee Variationsmountain Climber Burpee
Leap Frog Burpee
Medicine Sphere Burpees.
Kettlebell burpee
Burpee Jack.
Boks Jump Burpee
Tuck Jump Burpee
Bold slam burpee
Bosu Sphere Burpee
Burpee Træk op

Wrap-up

Og mens burpees kan være trættende, er de værd at smerten siden af ​​de kalorier, de fakkes. Faktisk vil en 125-pund person, der gør burpees i et minut, kaste omkring 10 kalorier – af programmet, hvilket vil variere afhængigt af din kropsvægt. Men den meget mere intense burpee er, de mange flere kalorier du vil brænde, såvel som hvem ikke elsker det?
Hvis du ønsker at sparke dine burpees op i et hak til vanskeligheder selv såvel som arbejde din krop mere, så er der forskellige burpee variationer, du kan prøve. Fortsæt læsning for at opdage, om disse suppleanter er i dit styrehus.
Mountain Climber Burpee

Mountain Climber Burpees kan være den yderste fuldkropskombination. I dette træk vil du arbejde hver muskelmassegruppe såvel som har hjertefrekvensen op såvel som pumpe. Mens denne øvelse virker forskellige muskelmassegrupper, er det relativt grundlæggende at tilføje til en standard burpeee. Du kan være bekendt med almindelige bjergbestigere, så du har et koncept, hvor dette er på vej. Men hvis du ikke gør det, er her præcis, hvordan man gør dem. Når du er i bunden af ​​din burpee, kom op til en plankindstilling samt drive dine knæ mod din bryst en ad gangen. Hvis du vil intensivere denne burpee variation, kør knæet mod den modsatte albue.
Leap Frog Burpee
Denne kommer fra nogle af de fysiske fitness eksperter. Ifølge Keith Stafford, ejer af Fit Body Boot Camp, Leap Frog Burpees modifikation af hoppet på springet. Dette forårsager meget mere aktivering i kalvemusklerne, mens du ligeledes får skuldrene såvel som bryst meget mere inkluderet, når du skubber hænderne ned såvel som tilbage til springfroget.
Ved at gøre springfrog burpees, vil du squat ned såvel som placering dine hænder på jorden, så hopper tilbage i plank position. Derefter spring dine fødder op for at tilfredsstille hænderne såvel som springfroggen så langt som du kan.
Medicine Sphere Burpees.

Jeg elsker enhver form for motion, der virker gløder, hamstringer såvel som quads. Så det er ikke nogen overraskende medicin sfære burpees er konsekvent på min træningsplan. Du vil absolut krav nogle overkrops udholdenhed samt en solid kerne til at gøre denne bevægelse, så vær forberedt på en udfordring.
Holder på en medicinkugle, gør en squat såvel som sænke kuglen til gulvet. Hop tilbage til plankindstilling samt gør en rutinemæssig burpeee. Når du springer fødderne tilbage op til hænderne, tag fat i medicinkuglen, kast den overhead såvel som derefter gentage bevægelsen.
Kettlebell burpee
Burpees er normalt en kropsvægt motion. Men det indikerer ikke, at du ikke kan smide nogle vægte for at krydde tingene op! Kettlebell burpees vil få dig til at føle helt ny (og måske lidt slidt ud.) Du begynder med din kettlebell på jorden foran dig. Reducer i din burpee såvel som derefter hoppe op til hvor kettlebellen er mellem dine ben. Grib kettlebellen med hver hånd såvel som en opretstående række. I en kontrolleret bevægelse skal du lægge vægten ned såvel som gentage den burpee bevægelse.
Burpee Jack.

Hvis du forstår, hvad Plank Jacks er, så kan du højst sandsynligt antage, hvad en burpee jack indebærer. Du vil begynde i en stående indstilling samt hoppe tilbage i en plank. Spring samtidigt dine ben ud (tænk hoppestik) såvel som derefter tilbage til plank position. Gentag dette fem eller meget flere gange, så hop dine fødder tilbage til hænderne såvel som hoppe så højt som du kan i luften. Keith Stafford of Fit Body Boot Camp States: “Jumping dine ben tilbage såvel som frem for at øge tonsvis på din kerne, udfordrer dig til at blive stabil under hoppet såvel som landing.”
Boks Jump Burpee
Dette er sandsynligvis den mest udfordrende burpee variation du kan gøre. En burpee alene er svært nok. Men tilføjer i en kasse hoppe er et helt andet sphere spil. Du vil gøre en fælles burpee på jorden samt derefter straks foretage en boks hoppe. Gå ned ud af boksen samt gentag burpee, efterfulgt af en yderligere boks hoppe. Du vil ikke være i stand til at gøre dine reps så hurtigt, men du vil virkelig engagere dine muskler, så godt som det vil være et problem at fuldføre.
Tuck Jump Burpee

Hvis du har gennemført nogen form for Hiit Training eller Hiit Style Classes, er der en mulighed, du hargjort et tuck hop. Et tuck hop er en plyometrisk bevægelse, der er en kombination af cardio såvel som at arbejde underkroppen. binde det med en burpee såvel som det er en opskrift på udmattelse! For at gøre en tuck hop burpee, vil du gøre den rutinemæssige burpee bevægelse. Forskellen er i slutningen at springe høje såvel som at bringe knæene så tæt på brystet som muligt. Dette er den bedste øvelse at gøre som en amrap (som mange runder som muligt).
Bold slam burpee
Hvis du har nogen form for pent up raseri eller krav til at genoplive efter en stressende dag, så har medicinske sfære burpees dit navn skrevet over dem. Alt du krav til at gøre er at få fat i en medicinske kugle på din ønskede vægt, stå op høj såvel som stigning på dine tæer, der bringer kuglen overhead. Derfra slam kuglen på jorden, da du gør din metode til en burpee. Når du kommer op, skal du hente bolden op, løfte den overhead såvel som gentag.
Bosu Sphere Burpee

Hvis du behøver at arbejde på balance såvel som stabilitet, så ville en Bosu Sphere Burpee være den bedste tilføjelse til din Burpee Variations Workout. Begynd med at få en Bosu-sfære samt holde det over dit hoved. Placer boblen side ned på jorden samt hoppe tilbage i plank position. Gør en push-up med Bosu Ball, spring videre med begge fødder såvel som derefter gentag bevægelsen. Du vil især føle denne øvelse i brystet, kerne, skuldre såvel som triceps.
Burpee Træk op
Du kan højst sandsynligt antage præcis, hvordan dette spiller ud! For at gøre en burpee trække op, vil du meget første krav til at opdage en pull-up bar. Stå under pull-up baren samt gør en rutinemæssig burpeee. Forskellen? Når du hopper op, vil du gribe på pull-up baren samt gøre en pull up. Tal om en større metode til at kaste kalorier samt forbedre din overkrops udholdenhed på én gang.
Wrap-up
Burpees er en dræberhiit øvelse, der er fremragende til brændende kalorier. Men hvad, hvis du vil tage det op på et niveau, eller du keder dig med de samme gamle burpees?
I dette indlæg dækkede vi 10 ekstraordinære burpee variationer, som du kan arbejde i din træning. De er Mountain Climber Burpee, Leap Frog Burpee, Medicine Sphere Burpees, Kedel Bell Burpee, Burpee Jack, Box Jump Burpee, Tuck Jump Burpee, Sphere Slam Burpee, Bosu Sphere Burpee samt endelig Burpee Træk op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *