Den bedste gruppe i mit liv – gruppetur til China Hotel Info og spørgsmål

Jeg fik en Groupon til min rejse til Kina for måneder og måneder siden. Det er et sted, jeg har ønsket at gå i betragtning af, at jeg var et barn (jeg tror, ​​jeg blev inspireret af nogle Sesame Street Big Bird i Kina -film).
Mine mest aktuelle videoer

4 minutters træning i underkroppen til løbere
Fem underkropsøvelser til løbere! Prøv denne hurtigstyrke træning derhjemme for dine ben, hofter og glutes. Intet udstyr er nødvendigt.

Glute Bridge
Æsel spark – alternative sider
Clamshells – Alternative sider

Få meget mere info på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 49 sekunder

Næste op
Athleta Running Shorts Review.MP4
08:21

Direkte
00:00
08:21
04:49

Alligevel. Da Groupon -e -mailen dukkede op til aftalen, sprang jeg på den, fordi den dækkede flyvning fra LAX, hoteller, flere måltider og en udflugtsguide for at tage os til højdepunkterne. Jeg er ikke fan af guidede udflugter, når jeg rejser, fordi jeg kan godt lide at udforske og gøre mine egne ting. Jeg har aldrig taget en gruppeudflugt af denne grund.

Men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle tale et ord mandarin og vidste, at jeg ikke kunne prøve at læse skiltene (i modsætning til europæiske lande, hvor en sprogoversættelsesbog kunne hjælpe dig ud af en marmelade), så jeg var absolut åben for en Gruppeudflugt til Kina.

Og jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Dette var en livstur og hele tiden, jeg fortsatte med at fortælle mig selv: ”Jeg er i Kina !!!”.

Før jeg får en Groupon -tur, vil jeg foreslå at kontrollere udflugtsoperatørens websted. Kontrol af TripAdvisor for gennemgang af den involverede udflugt / hoteller / virksomheder. Kontroller også fly- og hotelpriser for at sikre, at det faktisk er en god handel!

Denne udflugt var en komplet pakke, der omfattede flyvning, hoteller, en masse måltider og en udflugtsguide med bus/fly inkluderet til hvert sted. Det var gennem Chinatour.com. Jeg er temmelig sikker på, at det var den pragtfulde Kina -tur.

Beijing – Vi boede på de fire point af Sheraton i Beijing. Det var et fantastisk hotel med et endnu pænere gymnastiksal. Fantastisk kundeservice. Placeringen var god, 5 minutters gang til et stort indkøbscenter og metroen.

Vi købte roomservice den aften, vi kom der (en af ​​de få gange middag var ikke inkluderet), fordi vi var udmattede efter landing kl. 5 og udforskede Beijing Zoo og Olympic Stadium. Det var godt! Det græskar er fyldt med smagfulde svampe, og det faktiske græskar blev også dampet godt og lækkert.

Gymnastiksalen havde også en bemærkelsesværdig pool og fantastiske omklædningsrum! Den ene dårlige ting er, at en masse af fitnesscentre ikke åbnede før kl. 06:30 eller senere. Det lykkedes mig faktisk at få dette hotel til at åbne tidligt for mig, men ingen af ​​de andre gjorde det. Fire stjerner !!!

Mens vi var i Beijing udforskede vi sommerpaladset, forbudt by, en fantastisk mur i Kina og Snack Street. Du kan læse disse artikler her:

Kina pandaer og det olympiske stadion

Snack Street

Gå på den fantastiske mur i Kina

Al te i Kina

Fra Beijing fløj vi til Shanghai!

Scener fra mit Shanghai -løb

Undersøgelse af Shanghai

Det næste hotel var Grand Metro Park i Jiangsu.

Vores gruppe var sightseeing, spiste eller rejser hele dagen lang. Da vi mødte lobbyen hver morgen var det mellem kl. 8 og 8:30. Vi ville ikke komme tilbage før efter kl. 20 hver aften, og vi var trætte. Så jeg uploadede et blogindlæg om dagens begivenheder og sparkede tilbage så meget som muligt før næste dags eventyr!

Alle de hoteller, der blev brugt WiFi, men det var ikke altid det bedste. Det var gratis i lobbyen på alle de hoteller, vi opholdt sig på. Der var en betalt mulighed i værelserne, men den var ikke meget stærk og ville gå ind og ud, så jeg stoppede med at få den.

Dette var en anden nat, vi havde af sted på egen hånd. Vi talte ikke kinesisk og uden for Shanghai, der var virkelig vanskelig. En masse restauranter havde billeder på deres menu, nogle havde også engelsk. Men at kommunikere med taxa -bilister var meget meget vanskelig.

Tip: Sørg for, at du har navnet på det sted, du vil gå, og dit hotel på det lokale sprog (som varierer i forskellige dele af landet). Vores taxa -bilist genkendte ikke det engelske navn på vores hotel (vi forventede ikke, at han skulle, men faldt kortet undervejs).

Morgenmad på hvert hotel var fantastisk! Jeg er en stor morgenmadselsker, så dette var et højdepunkt for mig. Hvert hotel havde morgenbuffet inkluderet i vores turné. Der var “vestlige” og “kinesiske” muligheder til morgenmad.

Det næste hotel var Crowne Plaza Hangzhou.

Tip: Kontroller vejret på hvert sted, du tjekker ud, før du rejser. Beijing og Shanghai er langt fra hinanden med forskellige vejr!

Udflugtsbussen … var stor. Det passede sandsynligvis 40 personer, og der var 26 på vores turné. Plus alle var meget cool! Vi lavede venner med alle utroligt hurtigt i betragtning af at du er på bussen med dem, hængende ud hele dagen og alle frokostpakker og middage sammen var ‘familiestil’.

Vi opholdt sig i renæssancen i Shanghai. Der er to renæssancesteder i Shanghai – sørg for at komme til den rigtige!

Kører i Kina

Jeg løb kun udenfor jegn Kina, og det var i Shanghai. (Jeg havde ikke tid uden for det.)

Heldigvis var vores Shanghai Hotel det bedste sted at køre i betragtning af at det var i nærheden af ​​Central Park. Dette var det eneste sted, jeg så andre mennesker (lokale kinesere) gå til træning. Der var også en anden løber! Masser af mennesker gjorde også Tai Chi i parken (jeg så også en masse Tai Chi i Beijing).

Før du kører i Kina, skal du tjekke luftkvaliteten. Dette er luftkvalitetsindekset for Beijing.

Jeg følte mig helt sikker i Beijing og Shanghai og ville have været fint at løbe udenfor der alene, hvis jeg havde tid og luft var god. Desværre tillader scenarierne ikke det. Men luftkvaliteten var virkelig dårlig i Beijing mod slutningen af ​​turen.

Spørgsmål om Kina fra dig

Spørgsmål: Hvordan brugte det Groupon? Var turen som annonceret? Vil du anbefale det?

A: Det var utroligt let at bruge Groupon. Jeg var nødt til at ringe til virksomheden for at fortælle dem, at jeg fik det (versus at gøre det online), og derfra var det let interaktion ved hjælp af e -mail.

Turen var som annonceret, og jeg har lyst til, at udflugtsguiderne gik ud over at dele info og sørge for, at alle blev redegjort for og okay.

Jeg vil absolut anbefale det.

Spørgsmål: Selvom du anbefaler en udflugtsgruppe, tror du, du ville have været fin rejse uden en? Som bare dig og manden

A: Overalt i Mellemamerika eller Sydamerika eller Frankrig/Spanien/UK, ja. Men sprogbarrieren ville have været hård at slippe af med uden udflugtsgruppen. Det ville ikke have været umuligt, men vi ville ikke have været i stand til at se så meget, fordi det ville have taget meget længere tid at få steder og kommunikere. Jeg synes, det er utroligt sikkert, det er slet ikke problemet. Det ville bare have været nedslående og tidskrævende, hvis du ikke taler et værk af sproget.

(Jeg har rejst gennem Costa Rica, Panama, Paris og meget mere uden en guide.)

Spørgsmål: Hvad skal jeg spise i Kina? Hvordan holder du det sikkert med hensyn til at spise?

A: Jeg hørte og læste ikke at spise ukokte grøntsager eller frugt, der dyrkes i jorden af ​​sikkerhedsmæssige årsager. Jeg er ikke læge eller videnskabsmand, så jeg prøvede bare at følge disse henstillinger snarere end at stille spørgsmålstegn ved det. Jeg var ikke utrolig religiøs over det, jeg havde et par bid af salat på en restaurant og noget andet, jeg ikke kan huske, jeg er sikker på.

Vores udflugtsguide antydede ikke, at vi spiste den underlige mad på Beijing Snack Street, men jeg ville opleve den, så jeg valgte at spise en silkeorm og blæksprutte.

Jeg elsker kinesisk mad. KÆRLIGHED. Så jeg glædede mig virkelig over alle måltider. Jeg prøvede alt først og tvang derefter mod mine favoritter. Mot slutningen af ​​turen var andre i gruppen ‘syge af’ kinesisk mad og fik endda Pizza Hut på et tidspunkt. Ikke mig. Jeg elskede hvert måltid.

Der var to vegetarer på turen. I betragtning af at vi spiste familiestil og ikke bestilte (der var en masse forskellige retter, som restauranterne ville bringe ud), ville de påpege de vegetariske retter til os. Det ville ikke være let at være vegetar på denne rejse. Det var virkelig usædvanligt for mig. Meget mere om dette senere, fordi det skulle have dets eget indlæg.

Spørgsmål: Har du spørgsmål om maden i Kina?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *