Belyst bruger deres issmag til at skabe en ny type proteinbar

af Matt Weik

Er du fan af is? OK, det var et stumt spørgsmål – hvem er det ikke? Mens du sandsynligvis kunne ned ad en karton med Ben & Jerry’s og derefter føle dig besejret for at give dig selv mulighed for at forbruge 800+ kalorier i et møde, er der andre sundere muligheder derude. En af dem er Halo Top, en anden er Arctic Zero, og den, jeg virkelig vil fokusere på i denne korte artikel, er Bely.

Belysning er en “let is”, der indeholder overalt fra 90 kalorier til 110 kalorier pr. Portion. Nettene kulhydrater svæver mellem 6-8 g, og alle deres smag rammer 30 g proteinmærke. Ikke dårligt, ikke? Det, der er endnu bedre, er, at de har spikret deres aroma og i øjeblikket har seks varianter tilgængelige og er klar til at sende og tilbyde forbrugerne helt gratis os frosne forsendelse på variationspakker, så du kan fylde din fryser med smule is.

Nuværende smag i deres isportefølje inkluderer chokoladechip, mynte chokoladechip, chokolade, fødselsdagskage, jordbær shortcake og vanilje. Men det er det, jeg skal tale om næste gang, der burde begejstre dig om mærket med smule.

Belysende is -aromatiserede proteinstænger?
Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at jeg har fundet en ny proteinbjælke at tale om. Hvis du har fulgt mit arbejde i nogen tid, ville du vide, at jeg er en sucker til proteinbarer og prøv så mange som jeg kan. Jeg elsker fordelen ved dem, og hvis det er muligt, vil jeg hellere spise mine kalorier i stedet for ).

Men lad os sige, at du vil have noget is, men ikke vil have alle kalorier eller vil have noget, du kan få og gå med? Du sidder fast, ikke? Nå, måske ikke. Belight har annonceret, at de kommer ud med en proteinbjælke. Denne proteinbjælke vil være baseret på deres smule is -smag. Men vent, der er mere! (Det lød som en 2:00 infomercial på tv). De tager alle deres issmag og forvandler dem til søjler. Seks proteinstangsmag til at starte, og der er også en lille drejning til proteinstængerne.

Du ved, at jeg altid beder mærker om at tænke uden for boksen, når det vedrører innovation. Jeg er en brudt rekord, fordi jeg vil se grænser, der skubbes, og nye produkter kommer ud, som ingen nogensinde har set. Nå, den belysningsproteinbjælke har min mund vanding.

Sagde nogen, vaffelkegle?
Jeg har aldrig set dette gjort, men det er ikke at sige, at det ikke har det … men Belight skaber en proteinbjælke, der har basis (bund) lag som en vaffelkegle. Sig whaaaaaat?! Fra det, jeg har set og hørt, er der Sanfrecce Hiroshima Trøje flere lag på denne proteinbjælke. Hvis du bruger chokoladechipsmag som et eksempel, vil det ydre lag være en chokoladebelægning, det næste lag ned fra Kawasaki Frontale Trøje toppen vil være et cremet proteincenter med stykker chokoladechips (tænk i retning af isen) og Derefter vil bunden være vaffelkeglen.

Jeg ved ikke om dig, men det lyder lækkert. Dette kan være den nærmeste “isproteinbar”, som jeg har været begejstret for, fordi lanceringen af BSN Protein Crisp Bar i Mint Mint Chocolate Chocolate Chip -smag – det var deres samarbejde med Cold Stone Creamery. Men da denne bar har en vaffelkeglebase adskiller den fra pakken, som jeg troede var ekstremt tydelig og en differentierende faktor.

Den eneste ulempe med alt dette er, får de hyldeplads? Som du ved, er proteinbarmarkedet utroligt konkurrencedygtigt, og mange steder, hvis du vil have hyldeplads, bliver du nødt til at slå nogen ud og få deres produkt trukket, så du kan blive spaltet. Dette er enklere sagt end gjort. Belysning er ikke kendt i supplementforretninger, og på dette tidspunkt er jeg ikke engang sikker på, om Belight ønsker at sætte det i detailhandel eller blot gøre det til en direkte til forbruger proteinbar.

Når det vedrører barens profil, har Delht ikke sat noget op på deres websted endnu (i det mindste ikke fra tidspunktet for at skrive denne artikel). Dog fik jeg ordet om, at hver bar vil være omkring 280 kalorier, 3 g sukker og 22 g protein. Hvor mange kulhydrater og fedt? På dette tidspunkt er jeg ikke sikker. Når det er sagt, forbruger mange mennesker ikke et ton proteinbarer, i det mindste ikke hver eneste dag. Så hvis du ønskede at bruge Belight Protein Bar som en godbid eller en snack af og til, vil uanset hvad makroerne ende med at være helt fint.

Med hensyn til et prispunkt er disse oplysninger også ukendte. Da profilen ligner det, vi er vant til at se på hylden, forudsiger jeg, at det vil være et sted omkring $ 3,00. For at sætte det i perspektiv med deres smuleis, der sidder på $ 6,99 pr. Pint – og det inkluderer ikke engang forsendelse. Hvis du køber isen i volumen, får du en rabat, der kan tage prisen ned til $ 5,99 plus forsendelse.

Vil det sælge?
For at lukke denne artikel vil jeg bringe spørgsmålet omHvorvidt jeg føler, at den belysningsproteinbjælke vil sælge. Jeg tror, at det på grund af at det er unikt, vil det sælge. Når det er sagt, afhænger det af, hvordan de lancerer produktet, og hvad marketingkampagnen vil være bag det.

Hvis Belight Protein Bar er direkte til forbruger, skal du annoncere pokker ud af det på sociale medier og bruge et Atletico Madrid Trøje rimeligt beløb på annoncer for at få det foran folks øjenkugler. Hvis de tager det i detailhandel, kan det være en bedre mulighed, hvis de kan få hyldeplads. Jeg føler, at det ville være en god ide at tillade folk at se og røre ved baren. Hvis sælgeren desuden kan lide baren, kan de hjælpe med at skubbe folk til at erhverve retssag.

Jeg ved for mig personligt, at jeg vil få mine hænder på disse barer, så snart de lancerer og foretager en fuld gennemgang af dem. Hvad er dine tanker om baren? Tror du, de er unikke? Kan du lide Waffle Cone -inkludering? Vil du prøve dem? Fortæl os det i kommentarerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *