Den gang blev jeg angrebet i Florida

, jeg forstår ikke engang, hvor jeg skal starte. Jeg havde en næsten dødsoplevelse i dag, så godt jeg stadig kommer ned. Jeg føler, at min adrenalin pumper så godt, som jeg ikke ser ud til at komme tilbage til et roligt sted. Det skete lige efter et løb. Jeg er bevidst om, at det kan være farligt at løbe alene. At køre i Florida alene kan være skadeligt af grunde ud over at blive ramt af et køretøj eller angrebet af en skør person.

At køre i Florida tilføjer ligeledes den ekstra fare for:
Mine nyeste videoer

Rejse Jane Review
Rejs Jane Portable Urinal Review.

Flere videoer

0 sekunder på 8 minutter, 1 sekund

Næste op
American Dirt Book Review
12:07

Direkte
00:00
08:21
08:01

falder (hvorfor rejser jeg så ofte, når jeg går til her?!)

Alligatorangreb

Bug Bites (jeg tror, ​​da jeg lugt kan lide vandmelon)

drukner i din egen sved (ja, jeg er den sved)

At blive ramt af lyn (mere end andre steder i det mindste)

Men i dag forekom ingen af ​​disse ting på min 5 mile løb (plus 4 skridt i slutningen). I dag behandlede jeg et helt andet rovdyr, meget meget mere skræmmende end en alligator, da den bevæger sig hurtigere såvel som holder sig til dig, når det er angrebet.

Efter min ekstremt meget ekstremt svedige løb gik jeg til Publix med Ben’s mor. Det er vores foretrukne ting! så godt som vi virkelig rensede butikken.

Da vi kom tilbage hjalp jeg med at bringe dagligvarer ind såvel som fortalte hende, at hun bare kan blive i hjemmet samt begynde at sortere dem. Jeg ville bringe træk.

På min tredje tur gik jeg for at få nogle tasker såvel som blev forskrækket af en frø, der hang ud på bilen. Jeg lo, da det skræmte mig lidt, hvilket er lidt sjovt, forudsat at han er så lidt såvel som sød. Jeg ringede til Ben for at finde udenfor såvel som at få ham, så jeg ville ikke smadre ham, da jeg gik for at lukke bagagerummet.

Han forsøgte at få ham, men frøen sprang væk såvel som ind i bilen. Vi kunne ikke forlade ham derinde af nogle få grunde, hvoraf den ene er, at han ville kogte i det varme køretøj hele dagen! Så jeg prøvede at tage meget flere fotos, da Ben gik for at opdage ham inde i bagsædet. Da han gemte sig på køretøjsdøren i nærheden af ​​aftalen med, åbnede vi den grundigt så godt, da jeg gik for at tage en video af Ben, da han scoopede vores bit miljøvenlige ven. Han var type sød, såvel som dette var alt sammen så fascinerende for mig – dette forekommer ikke meget, hvor jeg kommer fra.

Jeg tog en video af det hele såvel som den næste ting, du ved …

Nu ser jeg ikke ud til at slappe af. Hvad pokker er mit problem?! Det er som om jeg forstår, at frøer ikke virkelig er skadelige, men jeg var helt bange såvel som forbløffet såvel som mistet det.

Spørgsmål: Hvornår var sidste gang du skreg som om du blev angrebet, da det virkelig ikke var en stor aftale?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Rejs Jane Evaluering for løbere

Rejs Jane Evaluering for løbere

Rejs Jane Evaluering for løbere. Jeg prøvede det såvel som at dele tip! Enkel at bruge bærbar urinal taske, der er engangs. Bathr

Golden Retriever tager ikke sin medicin

Golden Retriever tager ikke sin medicin

Golden Retriever spiser ikke sine piller. Forsøgte at placere sin medicin i en hotdog, fjerkræ såvel som han vidste! Han spiser ikke engang

Kører på Marco Island Florida 2021

Kører på Marco Island Florida 2021

Hvor skal man køre på Marco Island Florida. Kørsel af forslag til rejser såvel som Summertime Beach -ture.Florida Run Blog og

Pakning til Run Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Pakning til Run Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Pakning til Run Disney Red Wine såvel som Dine Half Marathon Race Weekend. Hvad jeg pakker for at løbe 13,1 mile løb

Hvis JLO såvel som Shakira kørte venner …

Hvis JLO såvel som Shakira kørte venner …

Hej!! Hvordan går det? Så du JLO & Shakira -koncerten? Angiveligt var der en enorm fodboldkamp bedst efter det

Min hunde skal have til at gå eller løbe med din hvalp

Min hunde skal have til at gå eller løbe med din hvalp

Landvandring skal have. Du anmodede om mine gearforslag til at køre med din hund – her er en liste over mine foretrukne snor, Col

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *