Du er anklaget for at køre lige nok

hej! Hvordan er din uge indtil videre? Hældte du på nogle miles i går? Jeg gjorde.

Jeg løb 10 miles i et langsomt tempo, mens jeg lytter til en løbende podcast.
Mine nyeste videoer

Marathon Training Day 4
Marathon Training Journal Day 4 Check In

Flere videoer

0 sekunder på 1 minut, 21 sekunder

Næste op
Ansigtsmaske til løb eller gå uden for tip
07:15

Direkte
00:00
08:21
01:21

Jeg tilbragte hele sidste uge på at lytte til den sande kriminalitetspodcast, anklaget. Kriminalitetsforfatterne på podcastere fortalte mig, at det var bemærkelsesværdigt og vurderede den i en nylig episode på deres show. Det var godt, men ikke godt. Jeg tror bare ikke, at noget kan konkurrere med seriel sæson 1. Sarah Koenig er netop en så bemærkelsesværdig historiefortæller. Hun fik virkelig lyttere tabt i historien og var interesseret i, hvad der skete, og de mennesker, der var der (så mange mennesker hadede Jay).

Moral af historien: anklaget er god, men ikke stor. Det fylder det serielle størrelse hul i dit hjerte (hvis du har et). Historien er uopløst, men ikke så involveret som seriel.

Lyttede nogen andre til denne?

Det var en ideel morgen til et løb. Jeg elsker at falde. Jeg synes, det er den bedste sæson til lange løb.

Post-run morgenmad: æg, tortillas og en side af ægte husmødre i OC. Damn disse piger. Hvorfor kan disse damer ikke komme sammen? Er det helt falsk eller drevet af producenterne (det burde være, jeg er stum for at spørge det, ikke?).

Før min løb i morges bad Vegas om mad, så jeg fyldte hans skål. Men uanset hvilken grund han troede, det ville være bedre at bare spise fra den tupperware, jeg bruger til at opbevare hans mad. IKKE SEJT.

Jeg har lyst til at blive en dårlig mor, fordi jeg er meget antikatter på bordet, men så snart han kom derop tog jeg et billede i stedet for at smide ham af. Jeg er nødt til at forblive konsekvent i mine regler! (Medmindre det er et meget sødt foto.)

Jeg lod ham også angribe Rotisserie -kyllingen, jeg købte den anden dag. Jeg kunne ikke trække kødet af, fordi det var lidt grov (der aldrig sker). Jeg hader at spilde mad, så jeg gav den til Vegas og fortalte ham, at det var Thanksgiving. (Fortæl ham ikke, at det ikke rigtig er Thanksgiving, han nyder virkelig at fejre ferien.)

Jeg havde en lang dag, der omfattede en meget katartisk terapisession. Det er godt! Men nu er jeg dehydreret og udmattet.

Kuren mod alle mine onde?

Mørk chokolade dækkede valnødder. Fordi de er sunde.

Bunke på miles dag 2

*Bunke på Miles Challenge Info/Rules er her.*

Startede du stærkt for dag 1? Gå på banen og bliv der – det er kun en 26 dages udfordring.

Dukker op for dig selv.

Efterlad en kommentar til dette indlæg med din POTM-check-in, og du vil blive indtastet for at vinde et par kompressionssokker eller ærmer fra Pro-komprimering.

Pro -komprimering sponsorerer POTM denne uge. Jeg er en stor fan, fordi de hjælper med bedring og træthed – især på længere løb. Og de er hænderne ned de mest farverige, kreative og søde komprimeringssokker, du kan finde.

Tjek ind på dette indlæg, og du vil blive indtastet for at vinde et par komprimeringssok eller ærmer efter eget valg (det er ikke åbenlyst udsolgt). Konkurrence åben for alle. (Hvis du bor uden for deres forsendelsesområde, sender jeg dem til dig.) Lukker i morgen kl. 21.00 PST. Vindere annonceres søndag.

Efterlad en kommentar til dette indlæg med din indtjekning:

Kørte du i dag? hvor meget? hviledag? Andet??

Ansvarsfraskrivelse: Prokompression vil tilbyde præmierne for denne uges POTM -udfordring. Alle udtalelser er mine egne.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Kør spis gentag podcast 89 Bedste live vejledning og værste podcast recs

Kør spis gentag podcast 89 Bedste live vejledning og værste podcast recs

Podcast dækker den bedste madferie og værste nyePodcast -anbefalinger – eller de shows, der rodede mig. Kører n

Den bedste feriekørsliste

Den bedste feriekørsliste

Juleløbspilliste. Over 40 feriesange til din runniing eller træningspladliste. Sjove og hurtige sange til Holi

Marathon Training Week 4 Running, Eating and Reading Updates

Marathon Training Week 4 Running, Eating and Reading Updates

Marathon Training Week 4. Disney World Dopey Challenge Training Update. Maddagbog og bøger at lytte til, mens du kører

Løbende mål for måneden – Instagram Story Template

Løbende mål for måneden – Instagram Story Template

Den bedste måde at løbe hurtigere, bedre, stærkere er at sætte et bestemt mål og lave en plan. Her er en Instagram Story Templa

Hvor lang

Hvor lang

Hvor lang tid burde du være på lang sigt for et halvmaraton? It Band Sydrome – Hvor lang tid startede du fra at løbe? RRCA COA

Den øverste liste over løbende mål for det nye år

Den øverste liste over løbende mål for det nye år

Den øverste liste over løbende mål for 2022. Nytårs løb mål arbejdsbog Helt gratis guide til at sætte dine bedste løbende mål endnu!

⚡ af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *