2010 IFBB & NPC Bodybuilding, Fitness, Figur & Bikini Championships

2010 IFBB & NPC Pittsburgh Bodybuilding, Fitness, Fig
Af Isaac Hinds

IFBB & NPC Pittsburgh Show 2010 tager placering den 1. maj. Line -ups er stablet så godt, da det vil være fascinerende at se, hvem der ender i top Tigres UANL Trøje fem for Bikini -divisionen. Du har Nathalia Melo, der kommer ud af hendes Orlando -sejr såvel som Sonia Gonzales, der har to pro Bikini -sejre under hendes dragt. Kast Missy Coles, Jaime Baird såvel som Monique Minton såvel Corinthians Paulista Trøje som du har en vanskelig top fem at slå. Jeg ser efter Dianna Dahlgren til flytning såvel som vanskeligheder for en top femplads. Tianna Ta får sin pro -debut såvel som i blandingen. Der er en række andre kvinder, der ligeledes er ekstremt konkurrencedygtige.

Figuren vil også være konkurrencedygtig. Heather Mae French, Cheryl Brown, Marcy Doorperson samt Gennifer Strobo er alle kvalificerede til Olympia. Se efter en forbedret Jodie Minear såvel som det kan ende med at blive dine top fem. Vi bliver Olympique Marseille Trøje nødt til at vente såvel som at se nøjagtigt, hvordan det spiller ud, men det vil bestemt være et fantastisk show.

Fans af mænds bodybuilding vil ligeledes ønske at inspicere dette show, da du får al den øverste fyr, der er gæst, der poserer ved arrangementet. Undlad ikke at huske, at der ligeledes er en NPC -begivenhed, der har skabt nogle fremtidige fordele i fortiden, så hold øje med, hvem der klarer sig godt på dette show i amatørafdelingerne.

Hvor:
Soldater & Sailors Memorial Hall
4141 Fifth Ave.
Pittsburgh, PA 15213

For meget mere info besøg: www.garyudit.com

GNC leverer Jim Manions Muscletech 2010 NPC Pittsburgh Championships Bodybuilding Physical Fitness Figure Bikini
det
IFBB Pittsburgh Pro Figur mesterskaber
og
IFBB Pittsburgh Pro Bikini Championships

1. maj 2010
Pittsburgh, Pennsylvania

Kilde: Hardbody.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *