Undersøgelsesgennemgang og risiko for hovedtraume i MMA dårligt forståede

, der bidrager til dette websteds database over kampsportsikkerhedsstudier, blev en nylig systematisk gennemgang af litteratur offentliggjort i tidsskriftet Trauma tidligere i denne måned, hvor han diskuterede specificering af viden om viden om viden om viden om viden om viden om viden om Hovedskadehastigheder i blandet kampsport.

I undersøgelsen med titlen “traumatiske hjerneskader i blandet kampsport: en systemisk gennemgang” gennemgik forfatterne undersøgelser fra 1990-2016 og diskuterede forekomsten, sværhedsgraden og risikofaktorerne for hovedskader, der blev opretholdt i blandet kampsport.

Forfatterne indpakket, at de tilgængelige undersøgelser gør et dårligt stykke arbejde med at kaste lys over sværhedsgraden og risikoen for hovedtraume i MMA og potentielle langvarige neurologiske konsekvenser for deltagerne. Forfatterne bemærker, at meget flere undersøgelser burde gennemføres ved at tackle disse problemer.

Det fulde abstrakte læser som overholder –

Introduktion

Mixed Martial Arts er en voksende kampsport, der vinder popularitet over hele verden. Vi gennemgik systematisk litteraturen om forekomsten, sværhedsgraden og risikofaktorerne for hovedskader, der blev påført i blandede kampsportaktiviteter.

Metoder

Vi gennemførte en omfattende systematisk gennemgang af Ovid Medline, Embase, Psycinfo, EBM -anmeldelser, Cinahl, Sportdiscus og Web of Science fra 1990 til 2016 til undersøgelser af ethvert design, der rapporterede foreninger af akutte eller kroniske hovedskader hos personer, der deltager i blandet kampsport aktiviteter.

Resultater

Den indledende database -gennemse gav i alt Rangers FC Trøje 472 citater, inklusive 264 forskellige citater, efter at duplikationer blev fjernet. I alt 18 artikler, hovedsageligt af observationsdata, viste ‘tekniske knockouts’ og ‘knockouts’ er fremherskende i denne sport (rækkevidde: 28,3–46,2% af alle kampe) med andre undersøgelser, der viser levetidsgennemsnittet på 6,2 tekniske knockouts eller knockouts i en karriere. Undersøgelser anvendte inkonsekvente rapporteringsteknikker til hjernerystelse, og ingen oplysninger om langsigtet opfølgning var tilgængelig.

Konklusion

Blandet kampsportkamling kan være forbundet med gentagne hovedskader og potentielle langsigtede neurologiske konsekvenser; Imidlertid er data Manchester City Trøje om dette emne dårlige. Større undersøgelser og streng medicinsk tilsyn er nødvendig for at forbedre styringen og forståelsen af blandede kampsporthovedskader med anvendelse af skadesreduktionsstrategier og/eller Sport Club Internacional Trøje retningslinjejusteringer for at undgå langvarige neurologiske følger.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Undersøgelse – Risiko for CTE fra MMA “bør ikke undervurderes” 9. februar 2021in “Sikkerhedsundersøgelser”
Undersøgelsesforbindelser forbedrede risikoen for hjernetraumer i MMA til jageralder og tid mellem boutsoc. Oktober 2015in “Sikkerhedsundersøgelser”
Undersøgelsesanmeldelse opdager manglende risiko for hjerneskade -risiko fra adskillige MMA -deltagere 8., 2022in “Sikkerhedsundersøgelser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *