Hvornår er den bedste tid til at svømme?

Indhold Skjul
Hvornår er den bedste tid til at svømme? Videnskaben bagved, hvornår man skal svømme
Svømning i morgenordene
Ulemper.

Svømning ved frokosttidadvande
Ulemper.

Svømning i aftenordningerne
Ulemper.

Konklusion.

Hvornår er den bedste tid til at svømme?
Arbejder du lang og svært at få en svømmers krop? Tænk længe, ​​magert, skulpturerede muskler … Indsæt mentalt billede af Michael Phelps. Nu ved du, hvad jeg taler om! Men i al alvorlighed er svømning en fantastisk måde at arbejde dine muskler på og få din puls op. Plus, takket være opdrift, det er lettere på ledbåndene og passer til stort set nogen.
Uanset om du er ny til at svømme eller have været i det i årevis, er der nok nogle spørgsmål, du har. For eksempel, hvor lang tid tager det at svømme en kilometer? Eller hvordan kan jeg svømme freestyle uden at blive træt? I svømningens verden er der masser af spørgsmål at spørge og mest altid et svar!
Et spørgsmål, som jeg undervurderede var, hvornår er den bedste tid til at svømme? Jeg vil være oprigtig med dig, jeg troede ikke, at tidspunktet på dagen ville gøre meget af en forskel. Men til min overraskelse var jeg forkert! Mens der ikke er nogen forkert eller ideel tid til at svømme, er der absolut fordele og ulemper til hver tid på dagen.

Videnskaben bagved, hvornår man skal svømme
Det er nemt at antage, at vi ved, hvornår det er den bedste tid til at svømme. For eksempel regnede jeg med den bedste tid til at svømme ville være tidligt om morgenen. Spørg mig ikke hvorfor – jeg tog bare et uddannet gæt. Men hvad siger videnskaben om, hvornår er den bedste tid til at svømme?
Til min overraskelse hævder de fleste undersøgelser, at den bedste tid til svømning er tidligt om aftenen, fordi temperaturen på dine muskler er på deres højdepunkt. Det betyder, at din krops metaboliske proces er højere, og musklernes energimetabolisme er også højere. For at sætte det i enklere vilkår, vil dine muskler få mest muligt ud af at svømme i denne tid på dagen.
Det betyder, at din krops metaboliske proces er højere, og musklernes energimetabolisme er højere.
Svaret virker let nok, ikke? Bortset fra her er plot twist: denne tid på dagen er måske ikke det ideelle svar for dig og din krop. Hver enkelt person er anderledes. Vores biologiske ure er forskellige. Vi har alle vores egne tidsplaner, gør tingene i vores egen tid og går gennem vores egen daglige rutine. Disse spiller et aspekt i, hvornår er den bedste tid til at svømme.
Lad os tage en dagskifte sygeplejerske versus en natskifte sygeplejerske, for eksempel. Man kommer ud af arbejdet omkring kl. 18.30. Mens den anden går ind i den tid, fortsætter derefter med at arbejde natten over. Utvivlsomt har de to meget forskellige skemaer, og en aften svømning kan bare ikke fungere i den blanding. Den bedste tid på dagen for dig kan også afvige fra, hvad videnskaben antyder.
Svømning om morgenen
Er du en morgenperson? Jeg er mest absolut ikke. Der er sjældne lejligheder, hvor jeg kan lide at få min træning i første ting. Men de øjeblikke er absolut et dime et dusin. Men hvis du er en morgenperson, så kan det være, når det er den bedste tid til at svømme for dig!

Fordele.
Et par fordele ved at svømme om morgenen er:
Det giver dig energi til resten af ​​din dag. At sparke din dag med en god morgen svømning vil hjælpe med at få dine energiniveauer op for den lange dag fremad.
Testosteronniveauer er højere om morgenen. Et højere testosteronniveau betyder, at det er lettere at holde trit i løbet af din morgen svømmetur.
Starter dagen fredeligt. Tilbringe din morgen svømning er en fredelig måde at starte fridagen til højre. Hvis du ikke har en pool og skal bruge en offentlighed, vil der sandsynligvis være mindre af en skare om morgenen også!
Du bliver færdig tidligt. Gennemførelse af en morgen svømning betyder, at du ikke behøver at vente resten af ​​dagen for at få din træning i.
Mindre chance for solskoldning. Ingen nyder at få en solskoldning! Svømning om morgenen er en fantastisk måde at undgå de høje UV-stråler, der kommer ud om eftermiddagen.

Ulemper.
Mens du svømmer om morgenen, har fordele, har det også ulemper. Et par til at tage højde for er:
Vand kan være koldere. Der er en god chance, at vandtemperaturen bliver køligere om morgenen, fordi solen ikke har været ude for at varme den op.
Reduceret synlighed. Lette forhold er ikke så store om morgenen, og der er en mulighed for, at tågen kan indstilles. Disse er afgørende faktorer, der skal tages i betragtning, fordi det kan gøre det meget mere hårdt og farligt, når det forsøger at svømme.
Din krop er ikke på 100%. Hvis du svømmer om morgenen, skal du huske på, at din krop ikke er helt vågen, da det ville være om eftermiddagen eller aftenen.
Mindre chance for livreddere på vagt. Afhængigt af hvor du svømmer, kan der ikke være livreddere på opgave tidligt om morgenen.

Svømning ved frokosttid
Hvis du er som mig, så er frokosttid, hvor du trives. Det er lettere for mig at presse den træning, fordi jeg arbejder hjemmefra. Men jeg har fundet, hvis jeg udsætter for længe, ​​så er der en sandsynlighed, jeg vil ikke fungere på den dag! Her er nogle ting atvide om svømning på frokost tid.

Fordele.
Fordele ved svømning i eftermiddag, er:
Varmere vand. når eftermiddag tid ruller rundt, skal vandet være varmt og klar til dig! Være opmærksomme, at det ikke er for varmt, så du ikke risikerer at blive dehydreret eller overophedning.
Dine muskler er varme. allerede har været igennem din morgen rutine, har det været med til at varme din krop op. Dette betyder at du måske kun har brug for en let opvarmning, før du begynder din træning.
Stress relief. masser af mennesker oplever, at svømning i eftermiddag er en fantastisk måde at lindre stress, især hvis det har været en hektisk formiddag.

Ulemper.
Ulemper ved svømning i eftermiddag inkluderer:
Højere risiko for solskoldning. Solens stråler er på deres højde på eftermiddagen, hvilket betyder, at der er meget mere risiko for at blive solskoldet.
Flere skarer til at kæmpe. Svømning om eftermiddagen betyder skarer vil være større. Hvis du er en social svømmer, så dette kan ikke genere dig! Men hvis du ønsker at motion, så eftermiddagen kan ikke være det bedste tidspunkt at svømme.
Mere risiko. Det er varmere end om morgenen eller om aftenen, hvilket betyder at du har en højere risiko for dehydrering eller overophedning.

Svømning i aften
Hvornår er det bedste tidspunkt at svømme? Som videnskaben allerede har udtalt, aften er det bedste tidspunkt at bade. Selvfølgelig er der fordele og ulemper, som du skal overveje, før dykning i!

Fordele.
Fordele ved at svømme i løbet af aftenen kan nævnes:
Ingen risiko for solskoldning. Der er ingen risiko for solskoldning hvis solen allerede er gået ned, hvilket betyder, at du er mindre tilbøjelige til at blive forbrændt. Dette mindsker også dine chancer for hudkræft på grund af mindre udsættelse for UV-lys.
Muskler er på højde ydeevne. når du når til slutningen af ​​dagen, har din krop brugt adskillige timer strække sig og varmer op, som gør din træning meget mere effektiv.
Længere restitutionstid. Når du går til en aften svømmetur, din krop får længere tid til at komme sig i stedet for at gå direkte fra svømning til arbejde eller kører ærinder.

Ulemper.
Ulemper ved svømning om natten, er:
Det kan være sværere at sove. Mens udøver regelmæssigt kan hjælpe med at forbedre din søvnkvalitet, motion om natten kan gøre det sværere for dig at falde i søvn. Så hvis du går til en aften svømmetur, så prøv at gøre det mindst en time før du går i seng.
Det er mørkere ud. Svømning i mørket kan være meget farligt, især i et åbent vandområde. Hvis du har planer om at gå svømning i aften, så prøv at gå til en indendørs pool.
Mindre chance for livreddere på vagt. overalt er anderledes, men masser af steder ikke har livreddere på opgave i løbet af aftenen.

Konklusion.
Du tror måske, det ville ikke gøre den store forskel, hvad tid på dagen du svømmer. Så hvornår er det bedste tidspunkt at svømme? Undersøgelser har vist det bedste tidspunkt at gå svømning er i de tidlige aften, fordi temperaturen på dine muskler er på deres højeste. Mens dette er stor videnskabeligt, betyder det ikke tyder på, at svømning i aften er bedst for alle. mennesker er forskellige og har forskellige tidsplaner. Du bliver nødt til at eksperimentere og finde hvornår er det bedste tidspunkt at gå svømning for dig selv. Du kan finde det bedste tidspunkt er, når du kan arbejde det ind i din travle tidsplan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *