Fit til at løbe

er der et fremragende indlæg i San Jose Mercury News om løberne, der er døde i halvmaraton såvel som maraton i betragtning af det september. Syv mennesker er døde og forsøgte at gå afstanden. Det er ekstremt trist. Posten vedrører, hvorvidt nogle mennesker, der racer, virkelig er “egnet til race”? Noget at tro på som meget mere såvel som meget flere mennesker deltager i det sjove.

Jeg forstår, at jeg ikke er bygget som en løber. Jeg formoder, at jeg er sund, siden jeg er ung, har kørt i årevis, jeg spiser ekstremt sundt, har masser af energi såvel som at have det godt? Men jeg har aldrig nogensinde gået til en læge såvel som at have stillet spørgsmålstegn ved mit helbred og velvære, såvel som skatten, der kører på min krop. Bare noget, jeg tror på …
Mine mest aktuelle videoer

Løbende idé forbliver sund under Covid19 -udbruddet
Løbende idé om at forblive sund under Coronavirus -udbruddet. Kan du løbe såvel som at gå udenfor under opholdet i husordren? Her er et tip til at hjælpe dig med at forhindre at røre ved din aftale med …

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 25 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 4
01:21

Direkte
00:00
08:21
02:25

I morges sov jeg såvel som lod mig vågne op af mit eget kropsur omkring kl. 07.15. Jeg havde en halv PB & J Bagel (bagel i fuld størrelse) for at brænde mit løb. Jeg gjorde 16 miles i 2:36:07. Jeg havde holdt en ekstremt stor hastighed op indtil de sidste 3 miles. Jeg endte med at tage en hel del vandrende pauser mod slutningen.

Og bragte disse Luna -måner til løbet. Jeg kan ikke lide disse ekstremt meget. Jeg tror, ​​de smagte som hostesirup. Jeg kan godt lide chompserne.

Da jeg kom tilbage fra mine 16 miles sad jeg i et køligt vandbad i et par minutter (ingen is.) Såvel som derefter brusede.

Jeg havde denne protien -smoothie med spinat såvel som noget Kashi Autumn Wheat Cereal. Jeg var nødt til at få fat i noget at gå, da Ben så godt som jeg var nødt til at køre et hurtigt ærinde, der var tidsfølsomme. Så kom hus til resterende kinesisk?

Jeg har kun et par timer på at få mit Halloween -kostume sammen! Så godt som jeg virkelig kræver, at institutionen også fungerer! Jeg er lidt overvældet.

Ser du jer senere?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *